Skip to main content

SEWA PELAMIN MURAH - BERENDOI, NIKAH DAN SANDING


sewa pelamin murah



Senarai khidmat Sewa pelamin murah di seluruh Malaysia untuk majlis nikah, sanding dan majlis berendoi  dengan harga murah dan berpatutan .

Pelamin murah mengikut trend semasa dan mengikut permintaan pelanggan terdiri daripada pelamin DIY , pelamin bajet  , pelamin mini hinggalah  pelamin eksklusif .

Jika anda ingin mendapatkan khidmat sewa pelamin mini yang murah anda boleh la menghubungi no telefon yang telah disenaraikan dibawah ini mengikut negeri tempat majlis anda berlansung.


Dibawah ini adalah senarai khidmat sewa pelamin mengikut negeri dan tempat anda tinggal.:-


SEWA PELAMIN MURAH DI PERLIS

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-


SEWA PELAMIN MURAH DI KEDAH

1-Myrza Decoration - Pelamin.Buaian Berendoi.Photobooth. Meja Pengantin.Bilik Tidur whatsapp/ tel : 011 28483696


2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI PULAU PINANG

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI PERAK

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI SELANGOR

1-  EFive Msia - Mini pelamin nikah, tunang atau berendoi yang mampu milik dan jimat  ; Whatsapp/ tel; 0172449719  Instagram : efive_event

2-  Madeena Creation - Pelamin berendoi, pelamin nikah, pelamin tunang dan pelamin bajet . Whatsapp /Tel : 0172247274 @ 0136850442 / Sepang, selangor

3-RusticXandida -  Pakej Buaian Berendoi Rustic. Mini Pelamin,  Photobooth  Booking  IDA 012-233479

4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI NEGERI SEMBILAN

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI KUALA LUMPUR

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI KELANTAN

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI MELAKA

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI PAHANG

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI TERENGGANU

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI JOHOR

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI SABAH

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

SEWA PELAMIN MURAH DI SARAWAK

1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-

Senarai ini untuk memudahkan pencarian khidmat sewa pelamin murah bagi bakal pengantin dan mereka yang berminat ingin mengadakan majlis-majlis  yang memerlukan pelamin sama ada majlis perkahwinan dan majlis berendoi.

Ini juga untuk mengelak kan bakal pengantin atau yang berminat menyewa pelamin  di tipu . Zaman sekarang ramai yang mengambil kesempatan untuk menipu dengan menawarkan sewa pelamin namun hasil yang diberikan tidak setimpal.

Jadi dengan adanya senarai ini dapatlan pelanggan membuat perbandingan diantara servis yang ditawarkan supaya manjlis yang dirancang dapat berjalan dengan baik.


sekian..

Comments

  1. Bagus bila ada list macam ni, memudahkan mereka yang sedang mencari..tapi kena tunggu list tu penuh dulu . :)

    ReplyDelete
  2. Bgus juga ada list macam ni,senang nak cari bagi orang yang nak berkahwin.List tu kena la penuhkan ye semua.

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …