Breaking

Tuesday, 16 January 2018

PARSE HTML FOR BLOGGER XML TEMPLATE



PARSE HTML FOR BLOGGER XML TEMPLATE sangat penting bagi  seorang blogger untuk memudahkan kerja-kerja edit template blog

Code yang kita nak letak di dalam edit HTMl blog kita perlu kita parse dahulu.

Kalau tidak mesti akan keluar eror sewaktu kita save template selepas kerja-kerja edit dilakukan. Terutamanya jika korang nak masuk kan code adsense di dalam blog. Code tersebut perlu lah di parse dahulu.

Masuk kan code ke dalam kotak di bawah dan klik pada "PARSE CODE HTML"



Small Tool Parse HTML






So korang pun kalau nak Parse code html boleh la guna Parse Tool HTML di sini.
Semoga Parse Tool HTML ini bermanfaat untuk semua dan untuk saya jugak..:)

sekian.

6 comments:

  1. Info ni..terima kasih..sebelum ni PC pun asyik error je bila masukkan kod GA...tengok tutorial lama juga nak fahamkan...ni dah ada akan datang boleh rujuk sini..

    ReplyDelete
  2. Mai tak berani usik2 coding tambah GA dlm entry, hahaha...nanti boleh guna tips ni.

    ReplyDelete
  3. bagusnya..kalau tau gunakan ni dulu...takdelah tetiba coding lost gitu je

    ReplyDelete
  4. ilmu baru ni... terima kasih berkongsi

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox