Skip to main content

JANA PENDAPATAN DENGAN AFFILIATE CARI JODOH DI WEBSITE BAITULJANNAH

Assalamualaikum...



 JANA PENDAPATAN DENGAN AFFILIATE CARI JODOH DI WEBSITE BAITULJANNAH Hari ni saya baru berkesempatan nak cerita tentang website Baituljannah iaitu Website mencari jodoh yang sekarang ni sedang hangat di perkatakan.Bukan saya yang nak cari jodoh tapi saya ada peluang untuk jana pendapatan melalui program affiliate Bailtuljannah.Saya akan ceritakan serba sedikit mengenai Laman web Baituljannah dalam post ini.

Website Baituljannah ialah satu laman web mencari jodoh yang patuh syariah.Website ini telah berjaya mengumpul lebih dari 100 ribu pencari jodoh diseluruh negara. Mereka yang ingin menyertai Baituljannah perlulah mendaftar  dan melalui beberapa tapisan agar senarai calon adalah dikalangan mereka yang berkualiti dan boleh dipercayai.

Selain dari menyediakan khidmat mencari jodoh anda juga berpeluang menjana pendapatan dengan menyertai program affiliate . Program affiliate ini terbahagi kepada dua iatu sebagai ejen affiliate dan  sebagai ejen mencari calon jodoh,

Daftar Untuk Rekrut Ejen Affiliate


Untuk mendaftar sebagai ejen affiliate  anda  perlu mendaftar di  https://baituljannah.co/affiliate/daftardisini sebagai ejen  dan selepas akaun anda disahkan anda boleh terus log in ke akaun affiliate anda.

kemudian klik pada menu di sebelah kiri anda.

Anda boleh mendapatkan  ID anda di bahagian "URL ID Anda"  tersebut.Contoh URL ID adalah seperti dalam gambar di bawah.



Gunakan URL ID Untuk Rekrut Ejen Affiliate  untuk mendapatkan ahli affiliate  yang berminat menjana income  di Baituljannah. Share URL link tersebut di facebook, twitter, whatsapp atau jika anda seorang blogger anda boleh menggunakan medium tersebut untuk mempromosikan link affiliate anda.

Anda akan dibayar untuk setiap pendaftaran ajen affiliate yang mendaftar mengunakan URL ID anda.Anda boleh menebus pada bila-bila masa sahaja asalkan anda mempunyai nilai komisen minimum sekurang-kurangnya RM50.00 untuk membolehkan anda menebus komisen tersebut ke akaun bank anda.

Daftar untuk Rekrut Calon Cari Jodoh


Selain anda dibayar komisyen untuk mendapatkan ejen affiliate anda juga dibayar jika anda mendapatkan calon-calon pencari jodoh di Baituljannah dengan merekrut calon cari jodoh.

Apa yang perlu anda lakukan ialah dengan mendaftar di sini https://baituljannah.co/jodoh/daftardisini dan kemudian promosikan URL ID anda di mana-mana sahaja sama sepeti anda mencari ejen affiliate yang saya terangkan diatas.

Rujuk chart di bawah untuk lebih faham tentang program affiliate cari jodoh Baituljannah :




Yang lebih menarik lagi ada Tawaran Hadiah Reward Lumayan Program Affiliate Baituljannah untuk mereka yang berjaya mencapai rekrut sebanyak 5,500 orang pendaftaran calon cari jodoh yang telah lulus profail dan disahkan nombor telefon.

Tawaran khas ini Kemudian anda boleh memilih mana-mana hadiah menarik yang ditawarkan.Senarai hadiah ganjaran adalah seperti berikut:-

- iPhone 8 atau iPhone 8 Plus 256GB x 6
-Macbook Air 13’ x 6
-Panasonic Mirrorless Camera DMC-G85 & Lens 14-42mm x 3




Jadi anda perlu cepat-cepat mendaftar sebagai ejen affiliate dan mula mempromosikan URL ID anda,. Jika anda seorang blogger akaun Affiliate anda juga akan dinaik taraf dan semakin tinggi pakej yang anda berjaya capai semakin lumayan komisyen yang dibayar kepada anda.Tapi ianya terhad untuk 100 orang blogger sahaja.

sekian..

Comments

  1. best tu esp bla ditawarkan hadiah ganjaran yg mmg jd idaman ramai ;-)

    ReplyDelete
  2. disamping dapat komisyen, dapat pahal sebab dorong orang 'bina masjid' HEHE

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …