ZUL MUHAMMAD

SERAM!!SUARA WANITA MISTERI MUNCUL KETIKA MENYANYI DI SATU RANCANGAN RADIO

Assalamualaikum..Pernah tak korang diganggu dengan suara-suara misteri yang tak tahu dari mana puncanya.Biasanya suara-suara ini dikaitkan dengan perkara mistik .

Ada satu kejadian aneh yang melibatkan suara misteri ni . Kisah ini berlaku di Korea Selatan apabila penyanyi berusia 40 an , Park Gun Hyung di jemput ke satu rancangan radio .

Sebagai tetamu dalam rancangan tersebut dia diminta untuk menyanyikan sebuah lagu,.Namun ketika menyanyikan nya muncul suara wanita yang turut sama-sama menyanyi dengan nya..Suara itu muncul selama beberapa saat ketika dia menyanyi.Kejadian tersebut membuatkan Park Gun Hyung terkejut. Malah juruhebag  yang turut mengacarakan rancangan itu  , Park Kyung Lim , turut terkejut dengan apa yang berlaku .

Dalam rancangan itu turut sama ialah tetamu wanita lain .Namun juruhebah dan tetamu wanita mengaku tidak ikut menyanyi bersama Park Gun Hyung .

Mereka tertanya-tanya siapa kah yang ikut menyanyi .Ini membuatkan mereka terkejut dan berasa ianya adalah kejadian yang menyeramkan.

Walaupun awalnya mereka ketakutan ,tapi  menurut juruhebah wanita ini dan juga tetamu-tetamu pada rancangan tersebut  , ianya adalah perkara yang bagus . Ianya kerana menurut mitos di dunia hiburan Korea yang mengatakan jika hantu muncul dalam sebuah rancangan atau rakaman radio atau telivisyen, itu bermakna rancangan tersebut akan berjaya.

Jom tengok rakaman rancangan tersebut yang kedengaran jelas suara wanita sedang menyanyi..


sekian..

Post a comment

2 Comments

  1. salam singgah :))

    https://messarah.blogspot.my/2017/11/kenapa-personalized-gifts-lagi-best.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)