ZUL MUHAMMAD

TIGA TAHUN BERCINTA LEE MIN HO DAN SUZY AKHIRNYA BERPISAH

Assalamualaikum

TIGA TAHUN BERCINTA LEE MIN HO DAN SUZY AKHIRNYA BERPISAH Saya tahu ramai pembaca blog saya ni adalah peminat-peminat drama Korea.Kalau dah minat drama Korea mesti kenal dengan pelakon paling popular korea kalau bukan Bae Suzy dan Lee Min Ho.

Pasangan ini disedari ramai menjalin kan hubungan cinta apabila tersebar gambar mereka berdua bercuti di Eropah satu ketika dulu..

Kemudian mereka mengesahkah kan yang mereka memang menjalinkan hubungan cinta.

Selepas perkahwinan Song Song couple ramai yang mengharapkan Lee Min Ho dan Suzy pula yang akan menyusul dengan berita perkahwinan.

Namun nampak nya apa yang di inginkan peminat-peminat tidak akan kesampaian kerana berita perpisahan dua bintang Korea ini sudah pun tersebar.

Alasan kepada perpisahan mereka dikatakan berpunca dari masalah peribadi yang tidak boleh disambung kembali walaupun ramai peminat mengharapkan agar pasangan ini kembali bersama.namun Suzy dan Lee Min Ho berjanji tetap menjaga  hubungan baik mereka sebagai rakan seperjuangan dan kawan baik.

Ramai peminat dan pengikut dua pelakon ini yang bersedih dengan keputusan ini memandangkan mereka digelar sebagai pasangan paling serasi dan sepadan .

Tahun 2015 pernah tersebar berita bahawa pasangan ini sudah berpisah tapi ianya disangkal oleh pengurusan kedua-dua artis ini.

Berita tersebut kemudian nya disusuli dengan kabar bahawa pasangan ini akan berkahwin.


Sejak tersebarnya berita tentang perpisahan dua bintang ini ramai yang membuat spekulasi punca perpisahan mereka.

Ada yang mengatakan bahawa ianya kerana Suzy masih belum mahu berkahwin kerana masih muda dan ada juga yang mengatakan ianya kerana perbezaan usia yang terlalu jauh dan menyebabkan sering berlaku salah faham.sekian..

Post a comment

4 Comments

 1. kenal lee min ho jer, suzy xkenal..hehe..

  ReplyDelete
 2. hehehe.. lee min ho ni jadi bualan ramai penonton wanita.

  Jemput singgah baca artikel terbaru saya

  ReplyDelete
 3. Dah agak dah .... tapi apapun, semoga mereka berdua sukses ....
  Suka dgn dua2 ni...

  ReplyDelete
 4. adoi.. berpisah pulak dah.. em.. mungkin masing2 ada sebab dan alasan tersendiri kan..

  ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)