TIGA TAHUN BERCINTA LEE MIN HO DAN SUZY AKHIRNYA BERPISAH

Assalamualaikum





TIGA TAHUN BERCINTA LEE MIN HO DAN SUZY AKHIRNYA BERPISAH Saya tahu ramai pembaca blog saya ni adalah peminat-peminat drama Korea.Kalau dah minat drama Korea mesti kenal dengan pelakon paling popular korea kalau bukan Bae Suzy dan Lee Min Ho.

Pasangan ini disedari ramai menjalin kan hubungan cinta apabila tersebar gambar mereka berdua bercuti di Eropah satu ketika dulu..

Kemudian mereka mengesahkah kan yang mereka memang menjalinkan hubungan cinta.

Selepas perkahwinan Song Song couple ramai yang mengharapkan Lee Min Ho dan Suzy pula yang akan menyusul dengan berita perkahwinan.

Namun nampak nya apa yang di inginkan peminat-peminat tidak akan kesampaian kerana berita perpisahan dua bintang Korea ini sudah pun tersebar.




Alasan kepada perpisahan mereka dikatakan berpunca dari masalah peribadi yang tidak boleh disambung kembali walaupun ramai peminat mengharapkan agar pasangan ini kembali bersama.



namun Suzy dan Lee Min Ho berjanji tetap menjaga  hubungan baik mereka sebagai rakan seperjuangan dan kawan baik.

Ramai peminat dan pengikut dua pelakon ini yang bersedih dengan keputusan ini memandangkan mereka digelar sebagai pasangan paling serasi dan sepadan .

Tahun 2015 pernah tersebar berita bahawa pasangan ini sudah berpisah tapi ianya disangkal oleh pengurusan kedua-dua artis ini.

Berita tersebut kemudian nya disusuli dengan kabar bahawa pasangan ini akan berkahwin.


Sejak tersebarnya berita tentang perpisahan dua bintang ini ramai yang membuat spekulasi punca perpisahan mereka.

Ada yang mengatakan bahawa ianya kerana Suzy masih belum mahu berkahwin kerana masih muda dan ada juga yang mengatakan ianya kerana perbezaan usia yang terlalu jauh dan menyebabkan sering berlaku salah faham.



sekian..

Previous
Next Post »

4 komen disini

Click here for komen disini
timm bill
admin
17 November 2017 at 15:12 ×

kenal lee min ho jer, suzy xkenal..hehe..

Reply
avatar
17 November 2017 at 16:18 ×

hehehe.. lee min ho ni jadi bualan ramai penonton wanita.

Jemput singgah baca artikel terbaru saya

Reply
avatar
Mrs Pip
admin
18 November 2017 at 02:46 ×

Dah agak dah .... tapi apapun, semoga mereka berdua sukses ....
Suka dgn dua2 ni...

Reply
avatar
18 November 2017 at 04:22 ×

adoi.. berpisah pulak dah.. em.. mungkin masing2 ada sebab dan alasan tersendiri kan..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me