ZUL MUHAMMAD

KONSERT GEGAR VAGANZA MINGGU KE 3 MUSIM KE 4

Assalamualaikum..Gegar Vaganza musim ke empat kembali lagi di minggu ke 3 dengan menampilkan 11  lagi penyanyi hebat selepas Ferhad menjadi peserta pertama yang tersingkir di minggu ke dua.Dah masuk minggu ke tiga ni mesti korang pun dah ada peserta kegemaran korang..kan??
Untuk minggu ke tiga ini ada beberapa peserta yang saya tak berapa suka dengan persembahan mereka.Yang pertamanya persembahan Elyana yang saya rasakan macam terlalu melebih-lebih dalam nyanyian nya.Nampak macam terlalu susah dia nak sampaikan lagu Wulan Merindu .

Yang kedua nya ialah Haida.Awal lagu (Kenangan Bersama Mu )dengar sangat tak best.Tapi di tengah dan hujungnya baru syok layan.
Untuk minggu ni saya pilih persembahan Liza Hanim (Lagu Untuk Mu ) ada lah yang terbaik.Jadi Minggu ni Anugerah Vida Vaganza jatuh kepada Liza Hanim.Memang layak sangat.. Ada yang tak setuju..Minggu ni lagu Konsert macam tak berapa best bagi saya,.Saya pernah tengok satu video Dato Vida meminta supaya pihak GV menyediakan lagu-lagu yang popular dan yang diminati ramai.Harap lepas ni GV bagi la lagu yang best-best..kan??

Walaupun persembahan Elyana tak bagus minggu ni tapi dia masih kekal di minggu ke empat dan peserta yang tersingkir ialah Raja Azura.


Berikut adalah Lagu Tugasan Untuk Minggu ke 4

1- Liza Hanim - Dirgahayu
2- Firman - Biar Menjadi kenangan
3- Lan Kristal - Naluri Cinta
4- Hazami - Pangan Pisahkan
5- Tia Jinbara - Arjuna Mencari Cinta
6- Aisyah - Ceritera Cinta
7- Syura - Selasihku Sayang
8- Haida-Memori Daun Pisang
9- Aqasha -Cinta Ini Membunuhku
10- Elyana - Aku yang tersakiti

Selamat berjaya untuk minggu ke empat.

sekian..

Post a comment

0 Comments