SASSY.COM.MY - THE BEST ONLINE GIFT AND LIFESTYLE STORE

Assalamualaikum..

Hi Semua..



SASSY.COM.MY - THE BEST ONLINE GIFT AND LIFESTYLE STORE Ingat lagi tak tentang entry saya minggu lepas tentang Black and White Collection dari Sassy.com.my  ?

Saya rasa mesti dah ada kawan-kawan saya ni yang dah melayari laman web sassy.com.my memandang saya dah perkatakan tentang sassy.com.my sejak minggu lepas lagi.

Baca sini jika nak tahu tentang Black and White Collection yang Super Cool



Bagi yang baru baca post ni dan masih tak faham lagi apa benda la sassy.com.my ni saya akan cerita kan lebih lengkap tentang sassy.com.my dimana Sassy ialah Syarikat di bawah MPH Group Malaysia Sdn Bhd iaitu menyediakan perkhidmatan printing , mengedar dan menerbitkan  buku yang sangat popular di Malaysia dan Singapore

Sebelum ini kesemua produk sassy.com.my ini mudah untuk korang dapati disetiap cawangan MPH BOOK STORE tapi sekarang ni untuk meluaskan lagi pasaran nya sassy juga memilih untuk bergerak secara online sebagai Online gift and lifestyle store

Tujuan nya supaya lebih ramai lagi yang akan berpeluang memiliki koleksi sassy.com.my memandangkan ianya adalah produk yang berkualiti , tahan lama dan harga nya juga  affordable

Agak kecewa juga saya rasa bila sebelum ni ada stationery yang bukan dari sassy , yang saya beli cepat rosak, lembik dan boleh dikatakan tidak berkualiti.

Memang lah harga nya murah tapi bila kita dah bayar dah tentu benda-benda tersebut kita nak kan dalam keadaan baik dan ada kualiti

Sebab itu korang perlu pilih sassy.com.my sebagai online stationery store .


Sassy .com.my kini melancarkan beberapa colection baru yang bersesuaian dengan gaya hidup sekarang.

Apa yang menariknya alat tulis dan aksesori seperti Journal, notebook , badge holder , glass magnet dan banyak lagi didatangkan dalam style terkini,  dan ada klass.

Dibawah ini adalah koleksi lain yang turut ada di sassy.com.my..


Tropical Collection



Tropikal collection adalah gabungan warna-warna tropika yang terdiri dari warna hijau dengan diselitkan dengan warna-warna tropika lain seperti kuning dan diserikan lagi dengan gambar2 seperti pokok, flaminggo dan buah-buahan..

Colection ini sesuai untuk mereka yang ceria .Korang mesti nampak grand bila berjalan sambil membawa journal dari Tropical Collection ini.




Neon Collection 



Neon collection adalah pilihan kedua saya waktu saya mula-mula nak dapatkan stationery set sassy.com.my ni. Oleh sebab -sebab tertentu saya pilih collection lain. yang membuatkan saya nak meilih Neon Collection ialah kerana warna nya dan design nya yang nampak ringkas memandangkan saya ni ringkas saja orang nya.

Tapi bila saya amati neon Collection lebih sesuai untuk mereka2 yang muda mudi atau pun yang suka kan warna-warna ceria.

collection ini juga pilihan nya terhad dan mungkin korang kena berebut untuk dapatkan nya.hahahha..



Black And White Collection




Bagi saya ini colection terbaik dari sassy.com.my Bukan saja item yang disediakan banyak pilihan tapi design nya juga terbaik bagi saya. Warna-warna gold, white and black tak boleh buat mata kita jemu dari melihatnya.,

Untuk golongan bekerjaya dan nak nampak trendy black and white collection paling sesuai untuk korang.

Ada items2 dalam koleksi ni juga sesuai untuk kegunaan company korang.Nanti korang boleh tengok di laman web sassy.


Lemon Series Collection



Dalam lemon Series Collection korang boleh pilih planner yang sangat cantik dan Journal yang menarik bahagian depan nya.Pencil case juga nampak lucu dan kalau korang suka kan perhatian , lemon series sesuai untuk korang.

Mesti banyak mata yang memandang bila korang berjalan sambil membawa planner yang cantik dan pencil case yang comel.


Voucher Code untuk pelanggan-pelanggan sassy.com.my


Macam mana??Menarik bukan??Itu hanya sebahagian sahaja produk yang terdapat di Sassy.com.my kerana terdapat lebih banyak lagi produk  untuk korang dapatkan seperti mug, bag dan banyak lagi stationary lain.

Terdapat juga collection-collection lain untuk korang pilih.

Menghargai setiap pelanggan nya Sassy sebagai stationery Malaysia kini menawarkan penghantaran percuma untuk korang jika korang membeli melebihi RM80.

Korang juga boleh menggunakan Code voucher : DIANA30  untuk diskaun 30% ..Code Voucher boleh digunakan sebelum 31 oktober ini.Code voucher ni tidak sah pada tarikh 9-13 oktober.. So jangan lepas kan peluang ini. Lawat website sassy.com.my sekarang.

sekian..
Previous
Next Post »

2 komen disini

Click here for komen disini
5 October 2017 at 10:59 ×

comelnya gift,alahaiii..kita nak terjah jugaklah nanti

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
6 October 2017 at 14:37 ×

wah..macam best je..unik design2 dia..paling feveret yg gold, white and black tu..nmpk eksklusif...

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment