JANGAN TERLEPAS JUALAN ONLINE TERBESAR - MYCYBERSALE

Assalamualaikum...

Hi semua...



Korang dah ready  ke untuk MYCYBERSALE yang akan berlangsung dari  9 Oct - 13 Oct ni?

Memang setiap tahun jualan online terbesar ni sentiasa mendapat perhatian peminat-peminat jenama besar dari barangan kecantikan , makanan, fesyen semuanya akan turut sama dalam MYCYBERSALE . Ini tahun ke 4 MDEC organized jualan online ni tau.

So tahun ni jangan terlepas pulak... Sejak seminggu lepas pun saya dah war-war kan tentang MYCYBERSALE ..dan ini lah hari nya..YEAYYY!!!!!

Bagi yang baru tahu tentang MYCYBERSALE mesti nak tahu apa benda la yang korang boleh beli sempena MYCYBERSALE ni.?

Salah satu yang korang boleh dapat kan ialah produk B.liv ni.. Bagus tau produk ni.Jom saya cerita sikit tentang produk  B,liv.



Sempena dengan MYCYBERSALE saya terima kotak kuning misteri ni . Dalam dia ada set produk b.liv yang terdiri dari pada Oxygenating Mask , Moisturizing Toner, Moisturising Cleansing gel, moisturising Booster, dan blackheads Sebum Gel.

Yang best nya setiap item ni ada nama istimewa dia sendiri tau..

1- O2 Bubbly Bright -  Oxygenating Mask

Gunanya sebagai mask pada wajah kita. Tapi ianya dalam bentuk krim.Lepas bilas memang dapat rasa wajah jadi lembut dan berseri..Saya memang suka mask ni. Ianya berasaskan tepung beras tau..Korang wajib dapat kan Mask O2 Bubbly Brigt ni..


2- Refresh Me - Moisturizing Toner

saya memang suka toner yang spray gini..senang..kan?? Moisturizing Toner ni guna nya cuma 2-3 kali sehari.Fungsinya untuk melembab kan kulit wajah yang kering dan kusam .

Saya banyak baca review tentang Moisturizing Toner ni yang rata2 nya suka dan puas hati dengan hasil nya.

Bahan utamanya ialah ekstrak Lily Putih yang berfungsi untuk  mengekalkan tahap kelembapan optimum. kalau ada luka2 jerawat sangat sesyuai pakai  Refresh Me ini...


3- Drench Me - Moisturising Cleansing gel

Bahan utama untuk  Moisturising Cleansing gel ni ialah rumpai laut.Saya memang tak pernah pulak pakai Cleansing gel yang berasaskan rumpai laut.

Bila pertama kali pakai memang best sangat...dia membersih jauh kedalam kulit kita ni.Nampak kulit berseri2 dan kalau diamalkan selalu boleh mencerahkan kulit wajah.

selain tu juga terdapat  asid amino dan mineral yang tidak hanya mengekalkan kelembapan tetapi juga membantu fungsi regenerasi kulit. *

Ekstrak teh hijau (anti-pengoksidaan) juga ada terkandung dalam nya
yang berfungsi  untuk memintas radikal bebas dan menangkal tanda-tanda penuaan. Ia juga mempunyai sifat pelembab dan menenangkan

4- Sub merge me - Moisturising Booster

Masa saya buka botol Moisturising Booster ni saya bau macam strawberry..Oh..rupanya memang ada kandungan strawberry dalam Moisturising Booster ni..

Fungsi Moisturising Booster adalah untuk melambatkan penuaan dan dan mencerah kan kulit.
Gunakan 2-3 kali sehari untuk meningkatkan keupayaan pelembapan kulit dan pengekalan.

 Cara pemakaian nya..
1. Cuci muka anda dengan pembersih.

2. Pam 2-3 titis bersaiz kacang ke tapak tangan anda.

3. Perlahan-lahan memohon ke muka dan leher anda yang dibersihkan

dah siap..heheh


5- off  with those heads - Blackheads Sebum Gel

Gel yang sejuk dan ringan  ini mampu  menghapuskan bintik hitam dan whiteheads dengan mudah dalam hanya 14 hari * Ia menyimpan rembesan minyak yang berlebihan di bawah kawalan sambil mencegah kerengsaan dan jerawat. *

Kalau saya tak cantik juga lepas ni saya tak tahu la..hahahah



Jadi korang cepat dapat kan hari ni juga tau..MYCYBERSALE ni 5 hari  je.Masa ni la kalau nak dapatkan barangan  impian kita dengan harga murah.

Semua baranagn ada potongan harga tau..

Korang boleh lawat laman web mycybersale.my untuk lebih maklumat lanjut dan boleh tengok2 apa berkenan dan yang best nya siap ada lucky draw kalau korang spend rm50 keatas  dalam satu transaksi.


ok korang ..tak boleh nak tulis panjang2 sebab saya pun nak shopping jugak.. :)


sekian..


Previous
Next Post »

5 komen disini

Click here for komen disini
9 October 2017 at 10:29 ×

geramlah tengok mycybersale ni...hadoiii

Reply
avatar
Elih Japahar
admin
9 October 2017 at 22:22 ×

Dah angkat satu, diskaun70% dekat satu website tu hehe...memang jimat shopping time mycybersale ni

Reply
avatar
10 October 2017 at 10:55 ×

Teringin cuba B.Liv ni lepas baca... dah boleh dapat diskaun sempena MyCyberSale terus nak beli satu set

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me