GAMBAR MAJLIS PERTUNANGAN BETTY RAHMAT

Assalamualaikum..

 GAMBAR MAJLIS PERTUNANGAN BETTY RAHMAT Ahad lalu berlansungnya majlis pertunangan Betty Rahmat  adik bongsu  pada pengarah filem dan pelakon , Erma Fatima dan Umie Aida.

Selepas 4 tahun berkenalan Betty dan Ardy memutuskan untuk mengikat tali pertunangan  . Majlis yang diadakan di kediaman mereka turut di hadiri saudara mara dan kenalan mereka.

Jom kita tengok gambar majlis mereka yang meriah ni..Saya suka dengan baju pertunangan Betty dan juga deco di desert bar ... 


Dress by: Ashraf Zainal
Deco & desert bar: whitedisreict KL
Makeup by : Naqiah Rahhim
Hair by: Ridz Nadzri
Hand Bouquet by : Idieana Rozaidi




























bettyrahmadReal story: These two are my ‘agency jodoh’. 4tahun lepas dorang cakap kat saya, “Mu kitorang dah jumpa jodoh untuk mu!” lepas tu dia kenalkan dengan tunang saya. Pendekkan cerita, Dulu time gaduh couple break couple break 2 orang ni la akan risau gila 😂 Alhamdulillah sampai ke tahap ni. Thank you Neno @noradanish@boss_ned (Nasib baik mu kenalkan kalau tak sampai sekarang tak jumpa cinta hati @ardydamis Cia cia cia)😘❤️


Dilaman Ig nya menceritakan perkenalan nya dengan tunang nya ini sebenarnya di rancang oleh Nora Danish dan Nedim pada 4 tahun yang lalu.

semoga Betty dan tunangnya berbahagdia selalu dan sabar dalam menempuh tempoh pertunangan yang mencabar ni. masing2 kena banyak bersabar

sekian..
Previous
Next Post »

2 komen disini

Click here for komen disini
Cikgu Iza
admin
17 October 2017 at 19:32 ×

Tahniah, semoga berpanjangan hingga ke jenjang pelamin dan berkekalan hingga jannah..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment