MACAM NI RUPANYA TASTE NEELOFA

Assalamualaikum...


Neelofa..Nama yang selalu jadi perhatian ramai.Tak kira apa yang dia buat , apa yang dia pakai, kemana dia pergi selalu ada mata-mata yang memerhati.

Pelakon, pengacara dan  ahli perniagaan ini memang bijak mengatur kehidupan nya hinggakan personalitinya dikagumi ramai .

Ramai yang berimpikan kehidupan seperti Neelofa..Wajah yang cantik, penampilan yang sopan., ada kerjaya yang baik dan taraf kehidupan yang tinggi.

Tak mustahil sedikit sebanyak perkara-perkara begini memberi motivasi pada ramai orang untuk menjaga penampilan malah ramai jejaka yang menaruh hati pada gadis cantik ini

Tapi kan, kita mesti tertanya-tanya Neelofa ni taste dia macam mana ye?Lelaki macam mana la yang boleh menakluk hati gadis  berpengaruh ni..

Siapa sangka rupanya jejaka yang dikenali sebagai  Izdihar Bin Rosland ,  CEO Sun Fabulous , berusia 31 tahun ini  berjaya memikat  Neelofa .

Sebelum cerita lebih panjang kita berkenalan dulu dengan beliau..

Beliau adalah salah seorang Finalist of International Young CEO Match 2007.Beliau berpengalaman luas dalam bidang perniagaan sehingga kan beliau berjaya mengambil alih Sun Fabulos Sdn Bhd dari owner terdahulu.

Izdihar  atau lebih mesra dikenai sebagai  Iz dikalangan pengikut laman sosial nya pernah bekerjasama dengan Zakiah Anas, Anzalna Nasir dan Ramona Zamzam sebagai duta Sun Fabulous terdahulu.

Terkini beliau  membangunkan jenama baru Chew N Glow dan berjaya mendapatkan persetujuan Neelofa sebagai Duta produk Chew N Glow


Neelofa Duta Produk Chew N Glow

OOhhh...!Rupanya-rupanya bukan memikat untuk dijadikan isteri tapi sebagai Duta sebuah produk yang tak asing lagi iaitu Chew N Glow iaitu produk makanan tambahan yang bertaraf antarabangsa.

Pelik juga lah apa kah  yang membuatkan Neelofa memilih Chew N Glow memandangkan taste Neelofa ni  bukan sebarangan. Semua orang tahu Neelofa sangat berhati-hati dalam pengambilan supplement dan sebagai duta produk.

Sun Fabolous Sdn Bhd adalah syarikat yang mengeluarkan produk berkualiti tinggi dengan menitik beratkan kualiti.

Memandangkan sekarang terlalu banyak supplement di pasaran yang memberi kesan buruk kepada pengguna  Sun Fabolous percaya dengan Chew N Glow masyarakat mampu memilih supplement yang lebih selamat.



Dengan beberapa inisiatif syarikat tak hairan lah Neelofa bersetuju bekerjasama dengan Sun Fabolous.Lagipun sebelum ni  Sun Fabolous pernah menaja bebrapa artis besar  sepeti Syafiq Kyle dan Hannah Delisha

Chew N glow mempunyai sijil kelulusan sah daripada pihak berwajib di Malaysia . Malah pihak syarikat  menawarkan perkhidmatan dan jaminan selepas pembelian kepada pembeli.Produk nya juga selamat digunakan  dan berkualiti.

Semakin cantik dan berkeyakinan la Neelofa selepas ni sebab Chew N Glow ni dibuat menggunakan Vitamin C yang tinggi untuk membantu penghasilan kolagen dalam badan.

Kalau korang nak cantik macam Neelofa juga korang boleh dapatkan Chew N Glow . Boleh ke facebook page Chew N Glow atau terus ke ke Instagram Chew N Glow




Contact:

RK-G-03, Kelab D'Shire, Jalan Camar 4/1, PJU 5,
Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya, Selangor
Phone:+6010 8878 8783

Email: chewnglowofficial@gmail.com


sekian..

Previous
Next Post »

5 komen disini

Click here for komen disini
7 September 2017 at 18:02 ×

kena dengan bayaran mesti lopa setuju

Reply
avatar
Amanda Suria
admin
8 September 2017 at 13:31 ×

Diorang x nak ke amik blogger plak jadi spokesperson..dari bayar retis mahal2 kan..hehehehe..

Reply
avatar
8 September 2017 at 13:53 ×

wow bukan calang2 orang

Reply
avatar
Latifah Bee
admin
21 September 2017 at 19:58 ×

ingat kan apa td ... 😁

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment