BELI BARANG DAN DAPAT DUIT BALIK DENGAN SHOPBACK

Assalamualaikum..

Hai korang..


Dalam minggu lepas saya terbaca satu post dari satu blog tentang ShopBack Malaysia. Saya pun nak cuba lah shopping di ShopBack ni.Buka je website nya terus nampak pelbagai jenama barangan dan perkhidmatan .

Baru lah saya tahu ShopBack sebenarnya adalah cara jimat berbelanja online. korang boleh dapatkan Cashback dari setiap pembelian online melalui ShopBack. Cashback tersebut boleh ditebus dalam bentuk wang tunai ke akaun korang. ShopBack adalah selamat digunakan dan boleh dipercayai  kerana ia telah berjasama dengan lebih 1300 jenama  global dan local yang popular popular seperti Zalora, Lazada, Malaysian Airlines, Airasia, Grab, Uber, dan  banyak lagi

Kalau nak tahu macam mana nak menggunakan ShopBack ni sampai korang boleh buat duit, , jom baca cara-caranya dulu..

Untuk permulaan korang klik disini -ShopBack Malaysia untuk mendaftar dengan ShopBack.



Klik pada Sign Up (kotak hitam) - Korang boleh Sign Up melalui akaun facebook jika ada facebook. Kemudian automatik korang sudah log in  ke akaun ShopBack.


Lepas tu korang pilih nak beli dari jenama apa?Contohnya korang pilih jenama Forever 21 . korang kan suka barang berjenama dan terus dari kemudian klik pada Get Deal  seperti di bawah.





Akan keluar paparan seperti di bawah dan korang klik saja pada Continue..






Kemudian sampai la kita kat website forever 21.  kalau belum ada akaun di Forever 21 tu,  sign in dulu ye..siap daftar apa semua isi email, nama , pasword ,dan pendaftaran sudah disah kan..


Sekarang  korang boleh la pilih apa produk yang korang nak beli bila keluar paparan laman web Forever 21. Saya cadangkan korang  beli hoodie pink tu..Klik je kat gambar tu..





Terpapar la detail dan segala maklumat tentang hoodie yang cun melecun ni..Apa lagi..sambar la satu. Pilih nak warna apa, nak saiz apa..kemudian klik pada   ADD TO CART      






Kemudian buat bayaran. Biasanya pembelian pertama di Forever 21 ni korang akan dapat diskaun 10% . Jangan lupa masuk kan  promotion code dengan klik pada butang + yang dalam bulatan merah tu dan klik kotak persetujuan di bawahnya tu,..




Masuk kan juga alamat korang , pilih cara penghantaran dan buat bayaran penuh..

Dah selesai..

Cashback akan masuk ke dalam akaun ShopBack korang selepas 48 jam.. Selepas 48 jam akan keluar pulak status pada akaun korang yang mengatakan cashback korang boleh di claim..Korang boleh check akaun ShopBack korang dengan klik pada menu Cashback Details


Untuk lebih maklumat dan kefahaman  ,  korang boleh tengok video di bawah,...Kira nya korang kena beli melalui ShopBack je kalau nak kan cashback ke dalam akaun bank korang. Tak payah pening2 kepala ..





Selain Forever 21 terdapat banyak lagi  jenama lain yang korang boleh dapatkan di ShopBack ni.

Antaranya yang paling mendapat perhatian ialah 11street  yang sekarang ni menawarkan 2.0% cashback untuk korang semua. Pelanggan setia 11street kena tahu ni supaya apa yang korang beli ada cashback untuk korang..saya tau mesti ramai yang suka shopping di 11street..kan??

Ada juga jenama lain seperti Cotton on  dan juga Hipvan ..Oh My....!!! ..korang kalau masuk Hipvan mesti teruja sangat sebab barang2 dia mesti  buat rambang mata korang punya lah..

Ok..Faham ke tidak??kalau tak faham boleh pm saya atau tinggalkan komen bila2 masa saya akan jawab ok..

sekian..

Previous
Next Post »

1 komen disini:

Click here for komen disini

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment