Advertisement

SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017 :JADUAL PERLAWANAN ,JADUAL PENGANGKUTAN AWAM DAN SENARAI LOKASI PERLAWANAN

 Assalamualaikum...


Sea Games atau sukan Sea kini sedang berlangsung di beberapa vlokasi  .Walaupun upacara pembukaan akan berlangsung pada 19 August nanti tapi beberapa acara sudah dimulakan lebih awal antaranya acara bolasepak, bola jaring, Aquatics , polo air dan beberapa acara lagi.

Bagi korang yang nak bawa anak-anak menyaksikan Sukan Sea kali ini korang boleh rujuk dibawah untuk memastikan lokasi perlawanan  setiap acara yang berlangsung.

LOKASI PERLAWANAN SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017



Untuk jadual pertandingan saya sertakan sekali bagi memudahkan korang buat perancangan awal sebelum ke lokasi perlawanan..

JADUAL PERKHIDMATAN PENGANKUTAN AWAM








 JADUAL SUKAN SEA KUALA LUMPUR 2017 (SEMUA ACARA)






Jika ada sebarang pertanyaan korang boleh ke twitter  @KL2017 atau boleh ke Twitter @KhairyKJ Khairy jamaludin .Diaorang sentiasa akan jawap soalan korang ye..

Sekian..





Catat Komen

5 Ulasan

  1. bagusya jadual. terima kasih berkongsi.
    nak dptkan patung rimau tu mcm mana ya?
    huhu.

    BalasPadam
  2. walaupun dkt tp ttp nk naik lrt sbb x nk kena jammed or byr parking hahaha

    BalasPadam
  3. baru tahu sukan sea dah start

    BalasPadam
  4. sygnya anak tak dpt tgk ragi 19-20hb sbb masih di asrama 😅

    BalasPadam

  5. It's a pity you don't have a donate button! I'd certainly donate to this brilliant blog! I suppose for now i'll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this site with my Facebook group. Talk soon! facebook log in facebook

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)