Advertisement

MERDEKA! MERDEKA! SALE - LAZADA MERDEKA BLOGGER CONTEST

Assalamualaikum..



Tak lama je lagi kita akan menyambut hari Kemerdekaan yang ke 60 . Selamat hari merdeka untuk semua.Hayati lah hari kemerdekaan ni dengan mengenang jasa dan pengorbanan orang-orang terdahulu yang bersusah payah menuntut kemerdekaan.Banyak kesusahan yang mereka alami demi kemanan yang kita kecapi sekarang.

Bersempena dengan Hari Kemerdekaan yang ke 60 ini juga Lazada Malaysia mengadakan Merdeka!Merdeka!Sale yang akan bermula dari 25 Ogos hingga 31 Ogos ini dengan  potongan harga sehingga 80%


Satu kontest khas turut diadakan untuk para blogger.Kontest ni akan berlangsung sehingga 31 Ogos 2017.Ada beberapa task yang blogger kena buat. Jom kita selesaikan ssemuanya,.,.

 What do you love about being Malaysian? 

Malaysia adalah negara yang aman damai ditambah dengan berbagai budaya serta paling best sekali  ialah sebab makanan Malaysia memang sedap-sedap.Kita ada nasi lemak, laksa , Tosai, Chapati, kuih bulan, Tauhu Ma Po...  Perrrghhh!! semuanya menyelerakan.Jangan tak tahu yang ada orang luar negara sanggup datang ke Malaysia semata-mata nak rasa masakan Malaysia,

Choose your favorite local brand at Lazada Malaysia

Sebenarnya ada banyak barangan tempatan yang saya suka tapi yang menjadi kegemaran saya ialah jenama Milux   Bagi saya barangan jenama Milux ni harganya berpatutan dan kualitinya juga bagus malah ada banyak barang nya dengan design yang mewah.

Select two products from the Malaysian brand that you love



Ada dua produk dari Milux  yang menarik hati saya .Ini lah dia Multi Funtion Electric Oven dan juga Planetary Stand mixer..Tengok lah harga dia tu..rm800 saja dengan harga crazy combo.

So kalau korang nak memeriahkan Merdeka!Merdeka!Sale ini cepat2 ke Lazada Malaysia.


sekian..

Catat Komen

3 Ulasan

sila tinggalkan komen anda...:)