Skip to main content

LELAKI INI JANA 4 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA MENULIS

Assalamualaikum...



Saya mula menulis blog sejak tahun 2010.Waktu tu saya sekadar suka-suka saja.Sekadar ikut-ikut orang.Tengok orang ada blog saya pun teringin nak ada blog juga.Semakin lama dalam bidang ni saya tahu saya boleh jana pendapatan dengan menulis selain kepuasan dari hobi dan minat.Setiap bulan mesti ada income dari blog saya ni.Alhamdulillah...


Korang minat menulis jugak  ke? Kalau korang yang tak minat nak menulis blog boleh juga menulis melalui medium yang lain.Menulis blog ni sebahagian dari cabang penulisan jugak.



Sekarang ni ada cara yang membolehkan korang menjana pendapatan melalui penulisan . Macam sorang lelaki ni dia punya pendapatan mencecah 4 angka sebulan dengan hanya menulis saja.Hebat kan?


Minat menulis Aqif Azizan bermula sejak bangku sekolah lagi dan  kemudian nya sejak 5 tahun lepas semakin banyak peluang menjana pendapatan dengan menulis yang Aqif dapat.Bermula dari menulis blog dia mula dapat peluang menulis artikel iklan dan kertas kerja perniagaan.




Korang tahu tak , Aqif ni sebenarnya pernah menghasilkan buku bersama Azizan osman.Dengan kejayaan-kejayaan yang dicapai ramai yang tertanya-tanya macam mana dia boleh dapat 4 angka sebulan dengan menulis saja.Apa rahsia dia mampu membahagikan masa nya untuk menulis?


Dah tiba masanya Aqif berkongsi rahsia beliau menjana pendatan 4 angka dengan menulis . Ada banyak yang akan dibongkarkan dalam ebook berharga rm39 ni. Dari asas menulis <<<< teknik menulis dengan pantas” serta “bagaimana menjana pendapatan dengan penulisan”>>>>..hinggalah cara meningkatkan jualan untuk membuatkan pelanggan membayar apa yang korang tulis semuanya ada dalam ebook ini..


Berminat nak jana pendaapatan dengan menulis boleh klik ebook dibawah dan dapatkan nya segera.


sekian...







Comments

  1. Jika ada usaha pasti berjaya kan...

    ReplyDelete
  2. Jemput singgah sini
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/08/7-cara-menjawab-soalan-temuduga-dalam.html

    ReplyDelete
  3. Perghhhh bestnya! Semoga diri ni rajin dan hope one day boleh jadi macam dia

    ReplyDelete
  4. afiq ni mmg hebat idea dan penulisan dia sgt2 bernas

    ReplyDelete
  5. menarik ebook ini...jemput singgah www.hakimramli.com

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…