Breaking

Wednesday, 9 August 2017

LELAKI INI JANA 4 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA MENULIS

Assalamualaikum...



Saya mula menulis blog sejak tahun 2010.Waktu tu saya sekadar suka-suka saja.Sekadar ikut-ikut orang.Tengok orang ada blog saya pun teringin nak ada blog juga.Semakin lama dalam bidang ni saya tahu saya boleh jana pendapatan dengan menulis selain kepuasan dari hobi dan minat.Setiap bulan mesti ada income dari blog saya ni.Alhamdulillah...


Korang minat menulis jugak  ke? Kalau korang yang tak minat nak menulis blog boleh juga menulis melalui medium yang lain.Menulis blog ni sebahagian dari cabang penulisan jugak.



Sekarang ni ada cara yang membolehkan korang menjana pendapatan melalui penulisan . Macam sorang lelaki ni dia punya pendapatan mencecah 4 angka sebulan dengan hanya menulis saja.Hebat kan?


Minat menulis Aqif Azizan bermula sejak bangku sekolah lagi dan  kemudian nya sejak 5 tahun lepas semakin banyak peluang menjana pendapatan dengan menulis yang Aqif dapat.Bermula dari menulis blog dia mula dapat peluang menulis artikel iklan dan kertas kerja perniagaan.




Korang tahu tak , Aqif ni sebenarnya pernah menghasilkan buku bersama Azizan osman.Dengan kejayaan-kejayaan yang dicapai ramai yang tertanya-tanya macam mana dia boleh dapat 4 angka sebulan dengan menulis saja.Apa rahsia dia mampu membahagikan masa nya untuk menulis?


Dah tiba masanya Aqif berkongsi rahsia beliau menjana pendatan 4 angka dengan menulis . Ada banyak yang akan dibongkarkan dalam ebook berharga rm39 ni. Dari asas menulis <<<< teknik menulis dengan pantas” serta “bagaimana menjana pendapatan dengan penulisan”>>>>..hinggalah cara meningkatkan jualan untuk membuatkan pelanggan membayar apa yang korang tulis semuanya ada dalam ebook ini..


Berminat nak jana pendaapatan dengan menulis boleh klik ebook dibawah dan dapatkan nya segera.


sekian...







7 comments:

  1. Jika ada usaha pasti berjaya kan...

    ReplyDelete
  2. Jemput singgah sini
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/08/7-cara-menjawab-soalan-temuduga-dalam.html

    ReplyDelete
  3. Perghhhh bestnya! Semoga diri ni rajin dan hope one day boleh jadi macam dia

    ReplyDelete
  4. afiq ni mmg hebat idea dan penulisan dia sgt2 bernas

    ReplyDelete
  5. menarik ebook ini...jemput singgah www.hakimramli.com

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox