Advertisement

DESIGN SENDIRI HADIAH UNTUK YANG TERSAYANG DI PRINTCIOUS.COM

Assalamualaikum...

Korang ingat tak saya pernah cerita tentang Printcious.com dulu??Boleh rujuk entry Ini..Macam mana??Korang dah dapatkan hadiah istimewa untuk kesayangan korang di Printcious?Kalau belum lagi  boleh la mencuba dapatkan berbagai cenderahati dan barangan istimewa khas untuk mereka yang korang sayang atau pun untuk diri korang sendiri sekarang.



Hari ni saya nak cerita  sekali lagi tentang Printcious. Manalah tahu kalau ada yang malas nak view entry pengalaman saya order barang di Printcious dulu...Apa yang saya boleh katakan saya sangat-sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan.Barangan yang sampai juga dalam keadaan baik . Packaging nya juga bagus dan barang yang saya pesan tak rosak.

Untuk kali ni saya nak perkenalkan beberapa produk yang korang boleh dapatkan di Printcious.Apa yang best nya di Printcious korang boleh design sendiri hadiah korang.yang tu nanti saya tunjuk kan macam mana.Jom kita tengok apa yang barang paling best di printcious.


CUSHION




Saya paling suka Cushion ni sebab tu la saya order 3 terus tau.Mula-mula saya order 2 je.Lepas tu rasa macam nak lagi satu la..Hehehe..Sarung nya boleh di buka..Jadi kalau kotor kita boleh basuh.Sampai sekarang Cushion ni masih elok...Tak lembik pun walaupun hari2 dibelasah anak-anak saya.

Bahagian Zip nya sangat kuat..Tak mudah rosak,.lembut dan selesa,kadang2 bila nak berjalan jauh sikit anak2 saya siap bawak masuk kereta sebab boleh tidur ..Memang selesa sangat,Korang boleh dapatkan nya dalam berbagai warna. Untuk gambar yang korang nak tu korang boleh la design  dulu dan  kemudian nanti boleh gunakan untuk Cushion ni.


MUGS




Bagi peminat-peminat mug korang boleh hadiahkan mereka mug dari Printcious ni.Ada bermacam-macam warna dan gambar yang cantik-cantik.Kalau tak nak dsign sendiri gambar yang ready made ni pun dah cukup sesuai .

Paling istimewa ada magic mug.Magic mug ni bila korang isi air panas baru lah gambar akan muncul..Ianya dibuat dari High Quality ceramic.jadi boleh kalau nak dimasuk kan dalam microwave.Tapi untuk Magic Mug cuma ada 5 warna sahaja.Merah,.hitam  biru maroon dan hijau


CANVAS



Belum ada gambar yang tersayang diruang peribadi korang?Ddengan canvas dari Printcious ni korang akan dapat melihat  gambar orang yang tersayang setiap masa.Canvas ni disediakan sekali dengan stand yang korang kena bayar sikit la..Harga dalam rm8 lebih je..Klaau tak nak pun tak pe..Boleh gantung saja canvas ni di dinding.

Canvas ni berukuran -12 "x 12" (30.5cm x 30.5cm) dan  16 "x 16" (40.6cm x 40.6cm , Kanvas  memang tahan lama, gambar pun tak pudar malah kalau korang letak gambar korang ianya jadi jelas dan lebih menyerlah lagi sebab menggunakan teknologi percetakan yang  canggih la..



KEYCHAINS



Saya jamin korang akan nampak lebih bergaya dengan keychains ni.Sesuai untuk korang yang suka kelihatan mewah dan bergaya.Tak kan dah umur 40 masih nak pakai keychains helo Kitty ..kan??Keychain ni sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Korang boleh letak kan logo jenama  kereta korang kat bahagian gambar tu atau boleh juga letak gambar kereta korang sendiri.Ianya dibuat dari pada kulit 



Kesemua yang saya tunjuk kan ni sebahagian nya sahaja..Sebenar nya ada beberapa lagi produk lain di Printcious .Nanti korang boleh tengok di sini.. 

Korang jangan rasa hadiah-hadian macam ni kecil saja.Tapi yang sebenarnya bagi ornag yang menerima ianya bagaikan satu penghargaan pada diri nya..Terutamanya sekali bila tiba-hari jadi.Mesti dia akan rasa seronok sebab masih ada yang mengingati hari jadinya.

Hari apa lagi yang kita dapat bahagia kan kawan-kawan kita..kalau bukan dihari jadinya.betul tak?Tambahan pulak dapat hadiah yang boleh mengingat kan dia kepada kita.Hadiah yang boleh di pandang dan disentuh selalu.Bertepatan dengan tema Printcious sendiri iaitu  : 
 “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”


Cara Design Sendiri Di Printcious.Com

1-Log In ke Akaun korang
2- Klik sini https://www.printcious.com/my/gifts/occasions/birthdays atau mana2 produk yang korang nak.

3- Pilih "Customise It"




4- dan kemudian gunakan tool yang disediakan di bahagian atas ni untuk delete atau tambah gambar.


Lepas delete gambar yang korang tak nak kat atas produk tu korang tambah la gambar korang pulak..
Cara yang saya tunjuk ni boleh digunakan untuk kesemua produk yang korang nak design sendiri.    

Dah siap.Boleh submit, buat bayaran dan tunggu barang yang dipesan sampai.tak lama pun..dalam 2-3 hari saja..

Ok..tu je,..kalau tak paham apa2 boleh tanya je terus.

sekian..


Catat Komen

4 Ulasan

  1. Tak pernah shopping situ...tp kalau kat Lazada ada jugak sekali sekali...

    Salam singgah tuan rumah.....

    BalasPadam
  2. BANYAKNYA BARAG BOLEH PILIH ODER

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)