CARA MUDAH BERJIMAT DAN MENYIMPAN DUIT HINGGA RM1000 SEBULAN

Assalamualaikum..



CARA MUDAH  BERJIMAT DAN MENYIMPAN DUIT HINGGA RM1000 SEBULAN Saya selalu membaca keluhan rakan-rakan yang tak dapat menyimpan wang gaji walaupun rm100 sebulan sebab keadaan ekonomi yang tak memberangsangkan sekarang ni.Apa lagi dengan kenaikan harga barangan buat kewangan makin surut dan . Sedangkan anak-anak makin membesar dan dah pasti mereka memerlukan belanja yang besar jika nak melanjutkan pelajaran nanti.


Boleh dikatakan hanya cukup-cukup makan sahaja.Ramai yang dah berkongsi tips berjimat cermat tapi biasanya tak mampu nak konsisten dan ianya hanya bertahan separuh jalan.Belum cukup sebulan wang yang disimpan terpaksa dikeluarkan semua.

Jadi macam mana cara betul nak menyimpan wang hingga RM1000 sebulan?

Cara Jimat Cermat


Ramai rakan-rakan saya yang sanggup melakukan 2 kerja dalam satu masa..Antara kerja yang boleh dilakukan ialah berniaga online.Tak kisah la berniaga tudung ke atau pun boleh juga buat bisnes bakery secara kecil-kecilan.Anda boleh  mendapatkan cara mudah menjalankan perniagaan bakeri dengan kklik link di bawah ini.

CARA MENJALANKAN PERNIAGAAN BAKERI 



Bagi kaum lelaki pula korang boleh cuba bawa uber.Saya dengar dah ramai yang mendapat manfaat dengan Uber ni.Ianya mudah dan bersesuai dengan korang yang ada kerja tetap.B


Bagi korang betul-betul nak konsisten dalam berjimat dan menyimpan wang saya saran kan korang dapatkan ebook 123 tips jimat cermat ni sekarang.Kerana di dalam nya terkandung berbagai tips dan cara berjimat yang sudah diamalkan oleh penulis ebook ni sendiri.

Apa yang ada dalam Ebook ini tak kan korang jumpa didalam artikel lain yang korang goole kerana ebook ini ditulis dengan pengalaman dan sudah dipraktik kan.Klik gambar di bawah untuk mendapatkan ebook Tips Jimat dan simpan RM1000 sebulan dengan Mudah.

TIPS JIMAT DAN SIMPAN RM1000 SEBULAN DENGAN MUDAH



 Sekian,,
Previous
Next Post »

4 komen disini

Click here for komen disini
15 August 2017 at 22:26 ×

Zaman sekarang harga barang pun naik , makin mahal tak macam dulu-dlu . So perancangan bajet saving untuk masa depan perlu ada

Reply
avatar
Mazni Azmi
admin
16 August 2017 at 09:24 ×

Assalamualaikum Wrmbth

Apa khabar & salam pagi rabu sis diana

Kalau buat bisnes online atau ada blog

Boleh menabung cara lain kan

jadi affiliate

Reply
avatar
ubai ismail
admin
16 August 2017 at 09:44 ×

wahh, nak cuba guna tips ni lah.. mesti berguna.

Reply
avatar
Yana MIB
admin
16 August 2017 at 11:19 ×

zmn skrg mmg kena ada side income..nk harapkn gaji semata cukup belanja mkn and keperluan asas je...nk holiday ke shopping, beli aset, xcukup...hehe

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment