BELI LAIN YANG SAMPAI LAIN.PENGALAMAN BELI BARANG DILAZADA OLEH WANITA INI MEMANG MELUCUKAN

Assalamualaikum...

Membeli melalui online memang mudah. Dari rumah kita hanya buat pesanan dan bayaran kemudian esok atau lusa barang yang dipesan akan dihantar oleh posmen atau perkhidmatan penghantaran.Saya sendiri kerap membeli melalui online.Seminggu sekali mesti ada saja barang yang dihantar.Alahamdulillah belum pernah lagi mengalami keadaan dimana barang yang sampai tak seperti yang di pesan.


Dapat barang yang salah dan tak seperti yang kita mahu memang boleh terjadi pada kita.Ramai yang dah mengalami nya.Tapi kebanyakan nya disebab kan kesilapan pembeli sendiri yang terlalu cepat buat keputusan tanpa meneliti dengan lebih lagi tentang produk yang dipaparkan dalam portal membeli belah tersebut.

Hari ni viral satu post yang saya rasa agak lucu jugak.Seorang wanita yang berasa teruja apabila barangan yang dipesan melalui Lazada sampai ke tangan nya,Tapi apa yang terjadi selepas itu memang melucukan .  




Alat penimbang yang sampai pada wanita ni..


Gambar asal dari laman web lazada..

Kalau dilihat pada gambar asal tu dah tertulis Doll house Miniacute Decoration Accessory weigh scale Toy Pink.." tapi disebab kan tidak sabar dan harga yang terpapar agak murah wanita tersebut mengakui terus membuat pesanan.

Lepas ni kalau siapa2 nak beli di Lazada atau portal membeli belah yang lain kena baca betul2.Jangan nampak murah terus beli ok..kalau tidak jadi la macam ni..hahahah..

Sekian..
Previous
Next Post »

2 komen disini

Click here for komen disini
3 August 2017 at 16:49 ×

nsb dia ngaku dia yg silap tak tgk betul2.... hehehhe

kira jd pengajaran lenkali nk oder tgk btl lha kan... kite pun kadang asal murh sauk

Reply
avatar
Cik Ash
admin
7 August 2017 at 01:17 ×

Hihihihi tengok harga murah xperasan nama produk tu hihihihi

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me