Skip to main content

MUSLIMAH MODEL CLASS 2017

Assalamualaikum..

Daftar Muslimah Model Class 2017  dengan bayaran pendahuluan serendah RM100 . 



Harga kelas hanya RM249 dan bayaran penuh ini boleh dibuat pada hari kelas di jalan kan. Untuk satu sesi kelas hanya 15 peserta sahaja di terima.Ini untuk memastikan kelas berjalan dengan lebih lancar dan semua peserta dapat diberi tunjuk ajar dengan lebih baik.



Kelas hanya berlangsung sehari sahaja . Korang yang berminat boleh memilih mana-mana tarikh di bawah untuk menghadiri kelas model muslimah sesi 2017


Kelas akan berlangsung di ALANGRAPHYSTUDIO di Cheras. Korang boleh whatsapp atau hubungi   +60 12-209 4321
untuk mendapatkan alamat lengkap . Boleh juga hubungi nombor ni untuk sebarang pertanyaan berkaitan Muslimah Model Class 2017


Banyak kelebihan yang korang akan dapat bila menghadiri Muslimah Model Class ini  ,malah banyak tips-tips akan dikongsikan yang sangat berguna untuk korang. Korang akan diajar tentang make up, Photoshoot, marketing, pose dan korang juga dapat join group whatsapp Model-model. Best kan??


-


200 model sudah menyertai nya dan menikmati faedah dari Muslimah Model Class ini .Korang yang mempunyai minat dalam bidang peragaan dan ingin menambah pendapatan harus lah   menghadiri kelas ini dan setiap peserta akan diberikan sijil penyertaan  . 



Ingin menjadi antara model-model yang berjaya sama ada model tv dan majalah?Tunggu apa lagi. Jom sertai Muslimah Model Class 2017 .
Facebook: Muslimah Model 


sekian..





Comments

  1. Ohh, dah terlambat ni nak join. Kertu dah ni.

    ReplyDelete
  2. skrg ni mcm2 yek...

    akak mampu tgk je... almaklum dh tua

    ReplyDelete
  3. Boleh tahan mahal jugak fees dia ye DR...

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …