SGshop “Jom Shopping!” Contest

Assalamualaikum...



Agak lama saya tak join contest.Tapi sebab penaja utamanya ialah SGshop terus rasa nak join.Siapa pernah membeli belah di SGshop tau la macam mana seronoknya bila shopping di SGshop ni sebab semua barangan yang ada di sini lebih murah dari yang ada dipasaran kita ni tau.Memang jimat banyak tau.Saya sendiri pernah menggunakan khidmat Sgshop ni dan memang terbaik la.

Pada blogger-blogger yang belum berpeluang membeli belah di Sgshop tu jom la join sekali. Giveaway ni khas untuk blogger je. Lagi ramai yang join lagi banyak nilai shopping credit yang kita akan dapat.
Untuk syarat-syaratnya korang boleh ke blog Ayue Idris

Servis Yang SGshop Tawarkan

Sgshop Ialah orang tengah diantara pelanggan dan penjual .Sgshop menawarkan perkhimatan menguruskan pesanan pelanggan  melalui laman web mereka iaitu Sgshop.com.my. Sejurus selepas pelanggan membuat pesanan , SGshop akan mula membeli barangan yang di pesan pelanggan melalui laman web Taoboa. Mereka juga menguruskan penghantaran barangan pada pelanggan.Setiap barangan yang sampai ke Gudang SGshop akan dipastikan dalam keadaan baik sebelum dihantar pada pelanggan. Sgshop juga bekerjasama dengan banyak bank untuk memastikan proses pembayaran adalah selamat dan cekap.

3 item Yang Ingin dibeli di SGshop

Sebenarnya ada banyak barangan yang saya nak beli di SGshop. Rambang mata tengok banyak nya barangan yang murah dan semuanya menarik.Tapi ada 3 barangan yang saya berminat untuk beli .




Saya ada masalah dengan sangkar kucing kat rumah ni..Sangkar kecik je.Jadi saya dapat bela seekor kucing je.Teringin nak bela banyak kucing.Jadi kalau dapat beli sangkar yang besar sikit macam dalam gambar ni dapat la bela 2,3 ekor kucing lagi.






Memang dah lama sangat teringin nak ada luggage yang besar dan boleh letak semua baju-baju anak2 dan suami.Nak berjalan terus bawak satu luggage je.Sampai hotel biar suami je tarik Luggage..Kami bawak badan je..ahahahha


3- Pressure Cooker

Tengok banyak nya yang kongsi resepi guna presure cooker..Tapi kita tak de presure cooker,..Teringin juga tapi yang diaorang jual mahal sangat.Tengok kat SGshop ni murah-murah semuanya.Ada yang bawah Rm100 ada juga yang tak sampai  RM300. Murah kan??tapi yang saya berkenan macam kat atas ni..Yang ni wajib beli.Sebab saya suka memasak tapi nak cepat.


Menarik tak barang-barang yang saya pilih ni.?.Tengok la harga yang terpapar tu.Memang murah kan??korang jangan lupa join giveaway ni nanti ye..Klik sini kalau nak join..- Giveaway -..

sekian...
Previous
Next Post »

5 komen disini

Click here for komen disini
Cik Rose
admin
2 June 2017 at 00:54 ×

Semoga berjaya kak Diana :)

Reply
avatar
2 June 2017 at 05:28 ×

Menariknya nilai hadiah dia.. All the best sis..

Reply
avatar
2 June 2017 at 07:06 ×

good luck kak..mcm nak join juga lah

Reply
avatar
paridah
admin
2 June 2017 at 17:21 ×

moga berjaya diana

Reply
avatar
sha dhira
admin
21 June 2017 at 08:57 ×

Pressure cooker tu menarik. Kalau kita nak cepat mmg best kalau ada benda ni. Good luck kak.

Shad
https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me