SARDIN CAP TESCO UNTUK ORANG YANG NAK BERJIMAT TAPI MAKAN SEDAP

Assalamualaikum..

Sebenarnya dah lama berniat nak beli Sardin brand tesco ni.Tapi bila pergi tu terus tak ingat pasal sardin.Semalam pi beli barang dapur siap tulis dalam notepad kat enpon "nak beli sardin tesco" ..hahahah..nampak tak betapa makcik gigih nak memulihkan ingatan ni..


Sorry la makcik tebuk tin pun terbalik..kalau mengandung sah2 nanti orang kata beranak sonsang.ahhahah..Dah tebuk baru teringat nak letak dalam blog.Baru hegeh2 nak ambik gamba..


Selalu orang kta sardin tesco ni sedap.baca kat group2 masakan tu ramai yang cadangkan beli sardin Brand tesco ni sebab kata diaorang kualiti nya sama je.Rasanya pun sama je  macam Sardin brand Binatang 2 kaki tu.Harga pun berganda-ganda murah. Pantang dengar murah kita pun tanamkan dalam hati nak try Sardin brand Tesco ni.Betul ke sedap?Betul ke sama macam cap Binatang , betul ke murah?


GIni la rupa sardin yang dalam tin tu.Satu tin besar ni ada dalam 6-7 ekor ikan.Minta mahap la gambar nye kelam.Cukup la kalau nak jamu 4-5 orang makan.kalau buat sambal atau gulai ni memang sedap la.nak buat sandwich pun sedap.Rasanya memang sebiji seketoi macam sardin cap binatang 2 kaki.


Kita zoom sikit.Dia guna ikan sardin .Sos dia pun banyak.Memang betul la kata orang yang sardin tesco ni sedap .SARDIN TESCO ADA PENGESAHAN HALAL JUGAK. kalau korang jenis tak mementingkan brand boleh la guna brand tesco ni untuk jimat kan perbelanjaan.Harganya pun murah je..tak sampai rm3 untuk 1 sardin tin besar..Lepas ni boleh beli banyak2 sebab kat rumah ni ada juga hantu sardin..Ada yang kata baik buat sendiri sardin nya..Itu pilihan masing2..Ikan pun bukan murah sekarang ni..Nak masak, nak basuh ikan, nak potong bawang pun ,makan masa dan kos jugak..Kalau ikut cara saya , saya lebih suka untuk memilih yang senang dan membahagia kan..hahahahhah

sekian
Previous
Next Post »

7 komen disini

Click here for komen disini
11 May 2017 at 12:27 ×

pasni nk cube lah...
akak tak kisah jenama apa pun, jnji sedap n isi besar, tp kadang bile dh takde pilihan lain... beli gak yg cap ayam tuh

Reply
avatar
11 May 2017 at 15:05 ×

sama la kami la ni beli sardin yang murah2 jugak.. tengok rega sardin hat ada brand tu.. ketaq tangan nak bayar hahahaha

Reply
avatar
paridah
admin
11 May 2017 at 15:16 ×

SEDAAP HARGA OK TNTTU RMAI YG CARI

Reply
avatar
11 May 2017 at 22:08 ×

Lepas ni kena cuba....

Reply
avatar
12 May 2017 at 07:32 ×

boleh cuba la pas ni

Reply
avatar
Mimi Azirah
admin
12 May 2017 at 11:26 ×

Nampak sedap tp dah lamaaaaaaaaaaaaa x pegi Tesco...Gi NSK je kak

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment