Wednesday, 26 April 2017

BARU KELUAR GUA..

Assalamuaalaikum...



Malam ni baru nak update blog macam biasa.Tiba-tiba rasa lost sekejap sebab untuk seminggu ni saya bertapa dalam gua.Menyiapkan review,photobook dan kerja-kerja hakiki sebagai seorang surirumah.Baru malam ni nak scrol facebook dan instagram.Baru malam ni tahu macam2 berita yang orang dah tahu 2,3 hari lepas.Hahahahh..

Memang bila kita tak berdunia di alam maya ni kadang2 buat jiwa kita lebih tenang, kerja kita lebih sempurna tapi yang tak best nya banyak cerita yang kau akan tertinggal.Kita ni kan hidup kat dunia ni kena la tahu serba sikit hal2 dunia..Kan??Tak kan tak ambik tau langsung kot.Nanti susah nak menyembang dengan orang..

Tinggal sikit je lagi benda nak disiap kan tapi dah pihak ke 2 kata tak payah tergesa-gesa jadi kita boleh dah uruskan blog kita sikit.Update entry yang best2 macam biasa...best ke??hahahah...


sekian..

2 comments:

  1. saya pun dah payah skit nak update blog bukan per..Ramai sangat opis stalker kat blog

    ReplyDelete
  2. Saya pun pergi ke gua update blog.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();