UNBOXING LAZADA SURPRISE BOX

Assalamualaikum..




Pertama kali dapat barang dari lazada dengan kotak besar.Seronoknya ..Rasa macam dapat hadiah untuk harijadi sendiri pulak.padahal sebenarnya Suprise box ni sempena Ulang Tahun ke 5 Lazada.Nampak tak??orang lain punya birthday , kita pulak yang dapat hadiah..hahhaha..Sebab tu ramai yang setia dan percaya dengan lazada ni..

ok..jom kita tengok video unboxing Lazada Surprise box ni..saya punya teruja tak habis lagi ni..hahaha..

Untuk suprise box ni saya dapat 10 barang dengan brand terbaik di Lazada.com.my.Ada 3 kotak semuanya, 2 kotak barang elektronik dan satu kotak lagi ada makanan , produk penjagaan diri dan produk kesihatan.Teruja sangat masa mula-mula buka Surprise Box ni sebab kotak dia berat.Saya tengok kawan-kawan lain ada yang dapat barang kecantikan.Terbaik Lazada sebab barang yang diberi semuanya berkualiti tinggi, berjenama dan memang top brand.




Macam mana??teruja tak??banyak kan??Dari produk elektrik sampai produk makanan memang ada dijual di lazada.Nak beli gadget pun ada..Nanti saya buat satu entry khas tentang setiap produk yang saya dapat ni..Tunggu tau..Saya nak edit2 gambar dulu.


Jom la korang ..Shopping kat Lazada..Nanti 22-24 march ni ada jualan murah dengan tawaran menarik.Siap dapat voucher membeli belah lagi tau..Kat Lazada semua barang ada.Harga pun lebih murah dari atas kedai tu.Ni la masanya kita nak berjimat..Klik sini untuk membeli belah di lazada..  


sekian..


Previous
Next Post »

5 komen disini

Click here for komen disini
Mrs. A
admin
18 March 2017 at 16:23 ×

Alhamdulillah.

Tahniah yang tengok pun excited

Reply
avatar
Mrs. A
admin
18 March 2017 at 16:26 ×

Alhamdulillah.

Tahniah yang tengok pun excited

Reply
avatar
paridah
admin
18 March 2017 at 21:03 ×

BESARYA HADIAH TU TAHNIAH

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me