Friday, 31 March 2017

SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR

Assalamualaikum...



SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR Dilema ibu bapa sekarang , bila bab barangan bayi mesti rasa sakit kepala memikirkan kos nya yang boleh dikatakan agak mahal .Kalau tak beli susah , nak beli pun susah.Harga mahal tapi benda tu penting. Nak tak nak kena juga beli.Kalau anak ke dua atau seterus nya boleh la sikit2 guna je yang abang atau kakaknya punya.Tapi kalau anak sulung, persiapan dari A to Z kena lengkap.Dapat pulak anak jarak setahun je , lagi la kos meningkat.Terutamanya bab susu dan lampin.

Sedia maklum dengan kos hidup yang tinggi  Lazada  ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini.Ibu bapa boleh la ambil peluang ni untuk mendapatkan barangan bayi yang diperlukan.Apa yang bestnya potongan harga sehingga 85 % ditawarkan .



Ada bermacam-macam jenama barangan bayi untuk kita pilih yang terdiri daripada kelengkapan bayi, pakaian bayi dan kanak-kanak serta   lampin bayi dengan potongan harga yang menjimat kan .

Senarai Jenama barang bayi murah di Lazada Big baby Fair.

Saya senaraikan jenama dan barangan bayi yang murah bersempena dengan Lazada Big Baby Fair untuk rujukan ibu bapa..

Diapers
Huggies - Potongan harga sehingga 45 %
Drypers
Goo.N
Mamypoko
Petpet



Susu Formula
Nestle
Dutch Lady
PediaSure
Wyeth
Isomil Plus
Anmum
Enfagrow
Dumex dugro

Botol susu
Anak ku
Philip Event
Pigeon
Tommee Tippee
Autumnz



stroller
Anak ku
Mydear
sweet cherry
sweet heart Paris
sokano

Car seat
Sweet heart Paris
Mamakiddies
sweet Cherry
sokano
Abyy



Kids fashion
Kiko
Poney
Trudy & teddy
Disney
Anak ku

Toys
Sokano
Uno
CT toys
Fisher Price
Play Doh



Kids Learning
Fisher Price
CT Toys
Lego
Kids Station
Uno

Kids outdoor play
CRC
Sokano
OEM
Ford

Yang saya senaraikan ni cuma sebahagian nya sahaja tau...Selain jenama-jenama diatas ni ada banyak lagi jenama yang ada potongan harga sempena dengan Lazada Big Baby fair kali ni.Korang boleh klik di sini untuk lebih banyak pilihan : LAZADA BIG BABY FAIR






Banyak pilihan barangan dari yang berjenama  ditawarkan kali ni..Pilihan di tangan kita.Yang pasti ianya dapat menjimatkan kos persiapan untuk menyambut kelahiran si kecil.

Tak perlu lagi keluar rumah bila nak membeli belah.Dengan Lazada semuanya mudah hinggakan korang boleh pilih pelbagai cara pembayaran yang mudah dan cepat. Korang juga jangan terlepas Daily Flash sale.Biasanya daily flash sale ni akan ada barangan dengan harga serendah rm1 .Waktu yang korang kena tunggu biasanya dari jam 12 pm- 4pm dan dari 4pm-8pm.Untuk beberapa barangan terpilih penghantaran adalah PERCUMA.

Kalau korang ada mengikuti setiap laman sosial Lazada Mlaaysia korang boleh join Contest yang Lazada anjurkan.Peluang untuk menang sentiasa ada.Boleh memang voucher tau..


Lazada Big Baby Fair Blogger Contest

Untuk blogger pulak diadakan satu contest bersempena dengan Lazada Big Baby fair kali ni. Hadiah nya  pun tak kurang hebatnya macam sebelum-sebelum ni jugak.hanya 6 orang pemenang sahaja yang akan di pilih memenangai voucher bernilai rm500 untuk membeli belah di Lazada..Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017..Dah join ke belum?kalau belum boleh tengok syarat dan maklumat penyertaan di sini..Lazada Big baby Fair Blogger Contest


sekian...

3 comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();