Advertisement

SAKIT HATI BILA TAK DAPAT ONLINE,.TAPI MAKIN SAKIT HATI BILA ONLINE.

Assalamualaikum...

Fuh!!fuh!!!lama sangat tak update blog ni..2 hari blog terdampar kegersangan.Kahkahkah..Melampau punya ayat.Tapi 2 hari tak update saya dah siap sedia dengan entry yang akan keluar macam peluru..So , siap sedia semua dengan entry2 yang menarik dan hangat..hangat la sangat..Padahal fikiran tengah kosong ni..hahaha

Sebenarnya masa bercuti 4 hari ni kan, saya langsung tak tau apa isu semasa yang tengah hangat orang dok perkatakan..Saya update juga IG, dan fb tu..tapi sekadar update je..kalau balas komen pun setakat komen2 di post sendiri..Tak de masa nak scroll sampai ke bawah..



Masa cuti seronok je bebas dari dunia maya tu.Rasa lapang kepala.tapi bila dah balik kerumah, bila teringat ada blog yang perlu di kemas kini , ada laman sosial yang perlu diaktifkan rasa kosong dan tak tahu arah pulak..hahhaha

Agaknya macam tu la orang yang tak de internet tu rasa..kan??Diaorang tak sembang2 pasal benda viral, diaorang tak payah sibuk2 nak update gambar kat instagram..Tak payah fikir apa status nak di tulis masa tengah sakit hati, sedih dan  gembira..

Tapi orang macam kita yang online setiap hari ni, bila tak dapat online sakit hati, dah dapat online bertambah la sakit hati sebab terpaksa mengadap macam2 perangai orang kat sosial media ni.kan??hahahh..


sekian..





Catat Komen

2 Ulasan

  1. sy kan penah try x online 3 hari berturut2... mmg terseksa tp kuatkan je hati... msk hari ke 4 sy online tp internet slow nak mamps...aduhhhhh tambah lg skt hati hahahah

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)