ZUL MUHAMMAD

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Assalamualaikum..



Minggu lepas shopping gila-gila di Lazada tu pun belum puas lagi..Minggu ni pulak ada Lazada Big Baby Fair .Boleh sambung shopping pulak.Kali ni beli barangan baby.Bagi yang ada anak-anak kecil jangan lepaskan peluang keemasan ni .Lazada,s Big Baby Fair akan berlangsung dari 29 march - 2 April yang menawarkan potongan harga sehingga 85 %



Setiap kali ada Lazada Big Baby Fair , dah tentu lampin pakai buang akan menjadi yang  rebutan .Bagi saya jenama Lampin Pakai Buang yang paling saya suka ialah Goo.N..Kalau saya ada anak kecil nanti dah tentu jenama Goo.N yang akan saya pilih.



Selain daripada lampin pakai buang, susu formula yang pasti menjadi pilihan saya untuk anak-anak adalah Jenama Dumex.Pertama sebab ianya terdapat didalam pelbagai perisa dan keduanya dah tentu kerana harganya yang berpatutan.Lebih-lebih lagi di Lazada selalu ada tawaran istimewa untuk susu formula bayi.



Barangan lain di Lazada yang menjadi pilihan saya untuk si kecil saya nanti adalah Car Seat jenama Sweet Cherry memandangkan ini adalah salah satu barangan paling penting bila kita ada anak kecil.Senang nak keluar kalau bawak anak jalan-jalan atau balik kampung.Kalau nak beli kat luar memang mahal tapi di Lazada  semuanya murah dan berbaloi.

Sebenarnya ada banyak lagi barangan di Lazada yang saya nak dapatkan untuk anak kecil saya nanti..InsyaAllah..kalau ada anak lagi la..Hahahha..Korang pun mesti ada barangan yang korang nak beli nanti di Lazada,kan? So jangan lupa Lazada,s Big Baby Fair dari 29 March sampai 2 April ni.

sekian...


Post a comment

3 Comments

sila tinggalkan komen anda...:)