ZUL MUHAMMAD

GAMBAR MAJLIS SAMBUTAN HARI JADI FASHA SANDHA YANG KE 33

Assalamualaikum...


Suka tengok Fasha Sandha bila berambut pendek.nampak comel je..Bila ada anak kecil ni susah sikit nak uruskan rambut panjang.Lagi2 bila lepas mandi ambik masa lama sangat nak keringkan.Semalam berlangsung majlis sambutan hari jadi Fasha Sandha yang ke 33 .Fasha Nampak cantik dengan dress purple .Terserlah keayuan nya walaupun dia berambut pendek.Pernah tengok princess berambut pendek tak??hahah..





Majlis sambutan berlangsung di Park Royal Kuala Lumpur dengan tema Fairytale.Dress cantik Fasha Sandha ni adalah dari Azura Couture.Simple je tapi bila orang cantik yang pakai memang nampak cantik la..kan??



Mukhlis Rosdi - pengasas Amaura 


Nursajat


Majlis turut dihadiri oleh beberapa rakan artis dan pengasas produk.Antaranya Faradhia , Datin Rabecca Nur Islam..Ada banyak lagi gambar korang boleh tengok kat IG @FashaSandha . Credit Foto: @kakifoto
















Selalunya majlis2 macam ni mesti dikecam hebat kan?Maklum la, bukan budak2..hahahah..Tapi orang ada duit ni semua boleh jadi la..So kita yang tak mampu ni dok tepi je la jamu mata..Majlis harijadi kita cukup la ada pulut kuning dengan air oren.Tu pun beli kat pasar tani je..makan depan Tv..Kahkahkah..

sekian...

Post a comment

5 Comments

  1. Okla nice fasha sandha..kita suka perempuan rambut pendek pasal kita sendiri rambut pendek mmg tak boleh rambut lepas dari bahu huhu..Cantik fasha sandha dengan baju princess dia ni.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to fasha sandha . Muka pengasas amaura tue ada iras2 penyanyi vokalis kumpulan estraged .. baju nur sajat meletup sangat .hehe ..

    ReplyDelete
  3. org cantik.. baju cantik.. huhu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)