ZUL MUHAMMAD

FATTAH ANAS 2ND BIRTHDAY GIVEAWAY

Asalamualaikum...

Hari ni agak lapang sikit..sebab saya tak de rancang nak tulis apa-apa entry .Jadi saya join Giveaway je  sebagai menyokong kawan2 yang tengah buat GA..



GA kali ni dari blogger Afdilah bersempena dengan birthday  anak teruna dia yang ke 2 tahun..Antara hadiah yang ditawarkan..:-

1 x  Pocoyo and Friends
1 x Robocar Poli
1 x 3D Animal Card 

Semoga membesar dengan sihat dan kuat..Jadi anak yang soleh serta sentiasa mengembirkan ibu dan ayah..

Untuk semua jom kita join GA ni.

klik pada gambar untuk join..


sekian..

Post a comment

8 Comments

  1. good luck..kita pun join jugak GA ni...

    ReplyDelete
  2. good luck..kita pun nak join jugak

    ReplyDelete
  3. Hi sis,
    Thanks ye sudi join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway.. good luck ya.. boleh semak senarai peserta giveaway di link bawah ni ya.. TQ

    http://www.ceriteraibu.com/2017/03/peserta-fattah-anas-2nd-birthday.html?m=1

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)