10 BARANG DALAM LAZADA SURPRISE BOX YANG BUAT SAYA SENYUM LEBAR

Assalamualaikum...


10 BARANG DALAM LAZADA SURPRISE BOX YANG BUAT SAYA SENYUM LEBAR Seperti yang dijanjikan dalam entry unboxing Surprise box dari Lazada sebelum ni...saya nak tunjuk satu-satu apa sebenarnya barang yang saya dapat dalam Surprise Box Lazada tempoh hari.Nampak macam ramai yang nak tahu tu..✌ ..

Ada 10 barang semuanya yang terdiri daripada produk makanan kesihatan dan penjagaan diri.Sesuai sangat la barang2 ni untuk saya sebab diusia yang semakin meningkat ni saya memang mementingkan kesihatan.Saya sayang keluarga saya sebab tu saya berusaha keras untuk kesihatan yang baik.Tak payah susah2 nak keluar ke kedai-kedai  mencari apa yang terbaik untuk tubuh badan kita.Di Lazada ada macam-macam produk kesihatan yang boleh kita dapatkan dengan harga yang berpatutan.


Produk ini sesuai untuk mereka yang berusia melebihi 30 an.Ianya mampu meremajakan kulit dalam masa hanya 6 hari. Untuk orang yang takut kedut macam saya Kinohimitsu ni sesuai untuk kita.Ada macam2 jenis produk Kinihimitsu.Klik je link diatas kalau berminat.




2- Himalaya Herbals Nourishing Skin Cream - produk berasaskan bahan semulajdi ini khas untuk merawat kulit wajah dan badan kita.Kalau yang kenal saya tahu la saya ni suka krim2 yang berasaskan bahan semula jadi.Sebab bukan saya je yang boleh guna, anak-anak pun join sekali.




3- Nestle Omega Plus - membantu mengawal paras kolestrol dalam badan.Saya memang suka cuba macam-macam diet.Bagi saya kalau kita diet , apa saja kita boleh makan.Ramai orang fikir  kalau diet kena berlapar salah tu..Buat apa tahan lapar untuk kawal kolestrol dan lemak.Cuba Omega Plus ni .Kenyang seharian .tapi kalau wanita mengandung dan budak kecil tak boleh makan ni tau..




4- Notebook Bottle - Untuk kelainan dan lebih gaya , notebook bottle ini sesuai untuk korang isikan air semasa bersukan.Ekslusif sangat botol air ni sebab ada logo Lazada kat situ.kena simpan baik2 ni..sayang nak guna..Lazada ni jenama besar tau..harus la bangga bila ada botol air tertera jenama Lazada di situ..hahah




5- Home Fragrance Hush Puppies - kalau nak rumah korang dalam keadaan segar tak de bau hapak2 boleh juga dapatkan penyegar udara ni..bau best giler yang ni..da banyak lagi yang bau best2..boleh klik tengok mana yang berkenan..


6- Cornell Hair Dryer - pemegang nya boleh di pusing untuk memudahkan penyimpanan.Kelajuan sampai level 3 dan tahap kepanansan nya juga boleh dikawal.Saya dah try guna..Best..tak berat lepas tu ada diberi disfuser juga.




7- Nestum Banana Caremal - saya tak pernah cuba nestum pisang ni.Ini pertama  kali try dan rasa dia memang sedap la..rasa pisang sebenar tau.Sesuai untuk siapa2 yang suka kan sarapan ringkas diawal pagi.Macam saya la..kalau pagi2 sangat tak boleh nak makan berat2..Boleh la mulakan dulu dengan Nestum Banana Caremal ni..


8- Signature Snack - Snack paling sedap dan dah tentu snack yang sihat.Ada 3 jenis yang paling top..Yang pertama  Thai Green Curry Cashews .kedua Salted Vanila Cashew Crumble dan ketiga Caranberry Almond Cruncher.Paling saya suka  yang paket merah tu..Sambil menulis ni pun tengah mengunyah je tak henti-henti.





9- Voucher Photobook - saya pernah beberapa kali buat photobook dengan khidmat Photobook Malaysia ni,..Memang tak menghampakan kerja diaorang terbaik sangat.



10- Pensonic Personal blender- Lepas ni boleh la lebih kerap minum jus buah segar.ada 2 botol air.kalau nak buat ice kisar pun boleh.Boleh bawak kemana2 sebab ada tempat cangkuk di bahagian pemegang.Kalau yang aktif bersukan boleh bawak botol ni.

Kalau tengok di facebook sekarang ni ramai betul yang bercakap pasal jualan murah sempena Lazada 5th Birthday.Ianya akan berlangsung dari 22-24 march ni.jangan lupa tau...Kalau korang yang kaki join giveaway tu korang boleh join Giveaway jugak.


sekian..

Previous
Next Post »

11 komen disini

Click here for komen disini
20 March 2017 at 10:27 ×

wow..syoknya..ala.tak sabar la kita nak dapat barang ni..

~ Kisahsidairy~

Reply
avatar
Wani Sukarno
admin
20 March 2017 at 11:02 ×

Tahniahhhh.. bestnya x dapat merasa la kot lazada 5th birthday huu

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
20 March 2017 at 11:12 ×

Best sangat kan. Saya dapat barang2 baby ☺☺

Reply
avatar
shahdiana
admin
20 March 2017 at 11:52 ×

wahh...bestnya..dapat box hadiah macam ni...teringinnya....

Reply
avatar
20 March 2017 at 14:05 ×

Tahniah dpt..
Saya masih dlm penantian..hopefully dpy juga

Reply
avatar
21 March 2017 at 15:30 ×

sedap nampak yang snek tu

Reply
avatar
Eeca Shyaa
admin
21 March 2017 at 18:58 ×

blender tu best! sbb sy suka buat jus hihihi

Reply
avatar
ArELeEz
admin
22 March 2017 at 13:21 ×

giler best! date dia pon cantek. dah gaji!

Reply
avatar
22 March 2017 at 16:05 ×

bestnya...... dapat hadiah.. byak pulak tu..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment

About Me