Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2017

TESTIMONI PENGGUNA KRIM PEMUTIH CINDO WHITE

Assalamualaikum....

TESTIMONI PENGGUNA KRIM PEMUTIH CINDO WHITE Sejak saya kecil lagi , saya ni memang dah sedia berkulit gelap..Naik sekolah menengah tu warna kulit ni asyik la jadi bahan ejekan kawan-kawan..Kalau kawan-kawan tu kita faham la.Ada masa-masa bodoh diaorang tu...Ni cikgu pun sama.Suka jadikan kulit gelapsaya ni sebagai bahan lawak..Dah tentu la kecik hati.Tambah kecik hati sekor pun tak de minta maaf .Apa ingat saya ni baik hati sangat ke nak maafkan orang macam tu je..Tak kira la kau cikgu ke, kawan baik ke, kau minta baru  makcik bagi..So masing2 faham sendiri   la apa yang perlu dibuat.



Untuk mengubat kekecewaan tu bila dah habis sekolah saya pastikan kulit saya ni cerah.Tak de la sekarang putih sangat pun..tapi tak la gelap macam dulu.Selain muka, kulit tangan dan kaki pun kena la nampak cerah..Tapi agak susah nak samakan warna cerah kulit muka dengan kulit tangan ni..Betul tak??Tapi sekarang ni saya dah jumpa lotion yang boleh putihkan kulit ..Sekarang saya amalka…

GAMBAR MAJLIS AKAD NIKAH SHARNAAZ AHMAD DAN NOOR NABILA

Assalamualaikum...


Malam ni berlangsungnya majlis akad nikah  Sharnaz Ahmad bersama pasangan nya Noor Nabila.selepas hampir 2 tahun  menjalin hubungan cinta akhirnya pasangan ini memutuskan tarikh 31/3/2017 sebagai tarikh rasmi untuk mereka bergelar suami isteri.
Noor Nabila , yang juga kakak kepada pelakon popular Neelofa , nampak cantik dengan dress rekaan Radzuan Radziwill. Manakala Sharnaaz nampak segak dengan baju melayu dari Cosry..



Majlis akad nikah diadakan di Royal Chulan Damansara pada jam 9 malam dengan dihadiri ramai tetamu dari kedua-dua belah pihak. .Dengan sekali lafaz Sharnaaz sah menjadi suami kepada Noor Nabila  pada jam 9:15 malam...Semoga pasangan ini bahagia hingga ke syurga.


Gambar-gambar majlis akad nikah Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila.
Picture: Wedlocx

















SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR

Assalamualaikum...



SENARAI BARANGAN BAYI MURAH DI LAZADA SEMPENA LAZADA BIG BABY FAIR Dilema ibu bapa sekarang , bila bab barangan bayi mesti rasa sakit kepala memikirkan kos nya yang boleh dikatakan agak mahal .Kalau tak beli susah , nak beli pun susah.Harga mahal tapi benda tu penting. Nak tak nak kena juga beli.Kalau anak ke dua atau seterus nya boleh la sikit2 guna je yang abang atau kakaknya punya.Tapi kalau anak sulung, persiapan dari A to Z kena lengkap.Dapat pulak anak jarak setahun je , lagi la kos meningkat.Terutamanya bab susu dan lampin.
Sedia maklum dengan kos hidup yang tinggi  Lazada  ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen Big Baby Fair yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini.Ibu bapa boleh la ambil peluang ni untuk mendapatkan barangan bayi yang diperlukan.Apa yang bestnya potongan harga sehingga 85 % ditawarkan .


Ada bermacam-macam jenama barangan bayi untuk kita pilih yang terdiri daripada kelengkapan bayi, paka…

GAMBAR MAJLIS AKAD NIKAH NORA DANISH DAN NEDIM NAZRI

Assalamualaikum.
Sejak hubungan cinta Nora Danish dan Nedim diketahui peminat ramai yang tak putus putus bertanyakan pasangan ini bila mereka akan mendirikan rumah tangga. 30 april 2017 tamatlah segala teka teki apa bila Nedim dan Nora selamat diijab kabulkan dalam sebuah majlis sederhana tapi meriah yang dihadiri keluarga dan kenalan kedua pasangan. Majlis berlangsung di Glasshouse  Seputeh ,Kuala Lumpur..  
Dengan 2 kali lafaz Nora sah menjadi isteri kepada Nedim Nazri
Jom tengok gambar majlis akad nikah pasangan ini...