Thursday, 5 January 2017

KENAPA MESTI BELI BAJU KURUNG DAN JUBAH DI SWEET MUSLIMAH

Assalamualaikum...



Kalau beli jubah atau pakaian muslimah melalui online ni memang agak susah kita nak dapat pakaian yang  menepati citarasa kita.Satu masalah yang selalu saya hadapi ialah dalam gambar tunjuk lain , tapi dapat jadi lain pulak..Dakam gambar nampak jubah dan tudung cantik . Pilihan nya pun banyak tapi dah dapat tak seperti yang kita mahu . Alasannya stock habis..

Sebab itu lebih selamat kalau kita beli di SWEET MUSLIMAH . Setiap pertanyaan kita di jawab mesra dan jelas.Kalau tak de stock dah siap tertera di setiap gambar yang dipaparkan di laman web mereka.Jadi mudah dan kita pun tak payah nak tanya banyak kali.



KENAPA MEMILIH SWEET MUSLIMAH

Apa yang membuatkan Sweet Muslimah menjadi pilihan ramai adalah mereka sentiasa mewujudkan koleksi jubah dan tudung terkini  untuk lebih banyak pilihan pada pembeli.Dan koleksi mereka adalah terhad.Satu2 koleksi tu tidak dikeluarkan dalam kuantiti yang banyak .Jadi tak la awak berjalan boleh nampak orang pakai baju sama dengan awak.

Ada pembeli yang dah 2 tahun membeli dan menjadi pelanggan setia SWEET MUSLIMAH kerana suka kan design jubah dan tudung yang cantik dan kualiti kain yang digunakan .Ini lah salah satu sebab kenapa SWEET MUSLIMAH masih bertahan sampai ke hari ini.

KOLEKSI TUDUNG DAN JUBAH CANTIK YANG MESTI BELI

Baju kurung Najwa antara koleksi Sweet Muslimah yang paling laris buat masa ini.Ternyata masih ramai yang memilih untuk mengenakan baju kurung kerana design baju kurung najwa yang simple dan manis apabila digayakan.Ada lebih 30 warna yang boleh kita pilih.Paling menarik kalau kita nak beli bajunya sahaja pun boleh.Ada dijual dengan harga yang lebih murah.





Jubah Conton Qirani juga boleh dibeli di Sweet Muslimah dengan design yang menarik .Jubah Cotton ini dibuat dengan design A shape supaya sipamakai nampak lebih langsing.Jubah ini juga sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi.Menggunakan fabrik cooton berkualiti tinggi.Terdapat dalam saiz S hingga 3XL.


Jadi tunggu apa lagi..cepat-cepat klik sini ---> Sweet Muslimah - menjual baju kurung dan jubah  .

Kekal cantik dan bergaya dengan koleksi SWEET MUSLIMAH.

sekian.


2 comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();