Skip to main content

KENAPA MESTI BELI BAJU KURUNG DAN JUBAH DI SWEET MUSLIMAH

Assalamualaikum...



Kalau beli jubah atau pakaian muslimah melalui online ni memang agak susah kita nak dapat pakaian yang  menepati citarasa kita.Satu masalah yang selalu saya hadapi ialah dalam gambar tunjuk lain , tapi dapat jadi lain pulak..Dakam gambar nampak jubah dan tudung cantik . Pilihan nya pun banyak tapi dah dapat tak seperti yang kita mahu . Alasannya stock habis..

Sebab itu lebih selamat kalau kita beli di SWEET MUSLIMAH . Setiap pertanyaan kita di jawab mesra dan jelas.Kalau tak de stock dah siap tertera di setiap gambar yang dipaparkan di laman web mereka.Jadi mudah dan kita pun tak payah nak tanya banyak kali.



KENAPA MEMILIH SWEET MUSLIMAH

Apa yang membuatkan Sweet Muslimah menjadi pilihan ramai adalah mereka sentiasa mewujudkan koleksi jubah dan tudung terkini  untuk lebih banyak pilihan pada pembeli.Dan koleksi mereka adalah terhad.Satu2 koleksi tu tidak dikeluarkan dalam kuantiti yang banyak .Jadi tak la awak berjalan boleh nampak orang pakai baju sama dengan awak.

Ada pembeli yang dah 2 tahun membeli dan menjadi pelanggan setia SWEET MUSLIMAH kerana suka kan design jubah dan tudung yang cantik dan kualiti kain yang digunakan .Ini lah salah satu sebab kenapa SWEET MUSLIMAH masih bertahan sampai ke hari ini.

KOLEKSI TUDUNG DAN JUBAH CANTIK YANG MESTI BELI

Baju kurung Najwa antara koleksi Sweet Muslimah yang paling laris buat masa ini.Ternyata masih ramai yang memilih untuk mengenakan baju kurung kerana design baju kurung najwa yang simple dan manis apabila digayakan.Ada lebih 30 warna yang boleh kita pilih.Paling menarik kalau kita nak beli bajunya sahaja pun boleh.Ada dijual dengan harga yang lebih murah.





Jubah Conton Qirani juga boleh dibeli di Sweet Muslimah dengan design yang menarik .Jubah Cotton ini dibuat dengan design A shape supaya sipamakai nampak lebih langsing.Jubah ini juga sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi.Menggunakan fabrik cooton berkualiti tinggi.Terdapat dalam saiz S hingga 3XL.


Jadi tunggu apa lagi..cepat-cepat klik sini ---> Sweet Muslimah - menjual baju kurung dan jubah  .

Kekal cantik dan bergaya dengan koleksi SWEET MUSLIMAH.

sekian.


Comments

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …