Saturday, 14 January 2017

GAMBAR MAJLIS PERSANDINGAN MIA AHMAD DAN IZHAM TARMIZI


Assalamualaikum...


14-1-2017  malam ni berlangsung majlis persandingan perkahwinan Mia Ahmad dan Izham Tarmizi.
Bagi saya ni pasangan yang nampak sepadan sangat..Sebab dua2 susah nak nampak diaorang senyum..ahahha..Tapi  diaorang nampak sepadan can sama cantik.Tu yang saya suka tu..

Majlis persandingan mereka ni berlangsung di Taiping Golf & Country Resort .Kalau korang nak tengok secara lansung boleh ke tonton,my.

Jom la kita tengok gambar pulak..






























Photographer by @project2pi


Cantik kan diaorang berdua ni?/
Tak pernah tengok Mia ahmad paakai baju ketat..heheheh..
Apa pun tahniah dan selamat pengantin baru...

*ada gambar lagi nanti saya update ok..


sekian..


7 comments:

  1. Cantik sangat...warna sesuai dengan personaliti mereka berdua..kedua-duanya malu-malu bila ditanya dengan wartawan..masih tebal adabnya...alhamdulillah...PC suka bila kata lepas jadi isteri,dia akan menetap di Johor untuk bersama suami...bila ada kerja baru ke KL..

    ReplyDelete
  2. Sama cantik sama padan... Didoakan semoga kekal hingga ke akhirnya... Insyaallah ^_^

    ReplyDelete
  3. cantik sgt!
    kaler baju pom sweet je... pelamin...semuanya cantiklah dimata lya..

    ReplyDelete
  4. maanisnya mia. selamat pengantin baru buat pengantin. semoga kekal hingga jannah.aamiin

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();