Friday, 13 January 2017

Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Assalamualaikum...



Apa yang paling menarik bila setiap kali tiba Chinese New Year ialah akan banyak jualan murah.Memang tak mampu nak tahan lagi-lagi bila tengok harga yang memang lebih murah dari biasa.Kalau korang nak beli barang murah yang sentiasa murah walaupun bukan di musim perayaan boleh ke Nile.com .Lebih istimewa lagi,  sempena perayaan CHINESE NEW YEAR nile.com nak bagi penghantaran percuma saja untuk setiap pembelian yang kita buat.

Saya pun dah tengok-tengok ada beberapa barang yang saya kena dapatkan  di Nile.com. Kalau tak rebut sekarang memang rugi la sebab free delivery tau..Ini 5 barang di Nile.com yang menjadi pilihan saya..


Product:  Shoulder Bag
CNY2017 Sales price: RM17.50
Date: 12/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only



CNY2017 Sales price: RM89.90
Date: 18/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only




Product: Storage Box
CNY2017 Sales price: RM7.90
Date: 19/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 316 units only




Product: Men Jacket
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 20/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 233 units only




Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only


Korang pun jangan tunggu- tunggu lagi tau sebab  penghantaran percuma ni cuma dari 26-12-2016 hingga 10-2-2017 saja..

sekian..

2 comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();