Thursday, 1 December 2016

TENTANG DIA...

Assalamualaikum...


Sejak saya menulis blog ada kenal beberapa orang blogger adik-adik yang boleh kata rapat juga dengan saya.Paling best walaupun diaorang dah tak menulis blog tapi masih setia berhubung dengan saya.



Bulan 9  baru-baru ni blogger CikTom melangsungkan perkahwinan juga dengan seorang blogger.Kelmarin Solihin Zubir yang dulu juga seorang blogger, dah menimang cahaya mata kedua.Seronok la..kan??Ecah Mahsuri pun sekarang dah memegang status sebagai tunangan orang..

Saya tertunggu-tunggu apa pulak berita gembira yang bakal saya dengar dari Fariq Jalil.Dia juga dulu seorang blogger.Tapi katanya sibuk dengan pelajaran dan sekarang dah bekerja jadi tak sempat nak menulis blog.Kerja apa entah yang sibuk sangat tu??



Saya tak nak berteka teki bila Fariq  nak bertunang kemudian berkahwin, timang anak macam Ecah,CikTom dan Solihin. Sebab Fariq Jalil kehidupan nya lebih misteri dan susah nak dijangka.Alamat rumah dia yang dia pernah beri saya dulu pun tiba-tiba je hilang .Betapa misteri nya Fariq Jalil.Cer tengok facebook dia..Senyap, sunyi dan boring...kan??kan???Boleh Follow Instagram dia untuk lebih mengenali Fariq.Pm dia kalau nak tahu..

Tapi saya pernah terbaca lelaki yang kehidupan nya penuh misteri dan rahsia ni adalah seerang lelaki yang bertanggungjawab, suka kan kesempurnaan, pembersih dan pandai berjimat cermat.untungnya lahai siapa yang dapat lelaki misteri ni...

Sekarang kita tengok pulak rahsia Fariq Jalil melalui tarikh Lahir.Lelaki yang lahir pada 30 Oktober-
 -suka mengutamakan kawan-kawan
-romantik dalam percintaan
-suka melancong dan minat pada seni
-Adil
-tidak pandai berbohong

Ish.ish...ish..nampak??punya la banyak ciri-ciri lelaki hebat yang ada pada Fariq Jalil..

Untuk wanita dan gadis-gadis yang nak mengenali fariq Jalil Boleh la terus ke facebook beliau.

sekian..

4 comments:

  1. Cik Tom tu... dulu rajin jadi silent readers dia.. waktu tak berapa nak iktiraf diri sebagai blogger..

    ReplyDelete
  2. Blogger muda pun dah ramai mendirikan rumah tangga. Dapat anak lagi 😄

    Berkenal kenalan di alam maya

    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    ReplyDelete
  3. Walau status dah berubah...keluarga dah bertambah...alhamdulillah ukhuwah masih terus bercambah..syukur..

    ReplyDelete
  4. mcm misteri btl kalu nengok profile pic tuh

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();