Saturday, 7 January 2017

SECRET CORREA : LOTION KURUS PALING CEPAT HILANGKAN LEMAK

Assalamualaikum..

Ada yang tanya saya lepas saya stop guna Secret Correa di lengan ni , lengan boleh jadi besar semula ke?Setakat ni , selepas sebulan memang saiz lengan tak berubah.Tetap 10 inci.Tapi korang kena jaga la ye..Macam saya , saya tetap work out sikit untuk kekalkan saiz lengan ni walaupun dah tak apply di lengan..Korang boleh baca pengalaman saya guna Secret Correa di bahagian lengan ni sampai dari saiz 12 inci  turun pada saiz 10 inci.Klik sini.




Hari ni saya nak ceritakan sedikit tentang cara penggunaan dan kebaikan Secret Correa secara lebih terperinci lagi.Ramai yang berminat dengan lotion kurus ni .Salah satu nya kerana ianya tak panas macam lotion lain.Kemudian kegunaan nya juga banyak bukan semata-mata untuk hilangkan lemak di badan.Lotion ini juga sedikit cair jadi nya mudah meresap ke dalam kulit dan kegunaan nya juga dalam kuantiti sedikit.jadi jimat kat situ..


Baru-baru ni saya sakit leher sebab silap tidur.Mujur ada Secret Correa ni.Picitkan sedikit ke tapak tangan dan sapu di bahagian belakang leher.Kemudian saya tidur tanpa bantal.Alhamdulillah, hilang sakit leher.Tapi saya nak ingatkan jangan diurut semasa sapu lotion ni di leher.hanya sapu saja sampai lotion ni meresap ke kulit sebab takut memudaratkan lagi kalau diurut.



Kalau korag rasa mual, pening kepala atau sakit perut boleh juga korang sapu lotion ni.kalau saya pergi kemana-mana saya memang bawak lotion ni sebab Maisara ni mabuk kenderaan.Bila dia nak muntah dan pening je saya sapu sikit kat kepala, perut dan suruh dia hidu bau lotion ni..Buka je tudung lotion ni dan suruh dia hidu.Memang boleh lega dan kurangkan rasa mual dan pening.

Setakat ni saya masih lagi menggunakan Secret Correa untuk membantu saya menurunkan berat badan.Secret Correa dapat membuang lemak-lemak dibahagian badan tertantu tanpa kita bersusah payah melakukan senaman.Tapi kalau nak cepat proses buang lemak tu seelok-eloknya lakukan lah sedikit senaman seperti berjongging atau skipping.Kesan nya lebih cepat.

dah nampak bentuk dagu tu kan?saya apply lotion ni di muka juga..cuma seminggu saja
untuk hasil macam ni..Bayangkan kalau guna sebulan macam mana..kan??


Ada juga yang tanya saya macam mana nak tahu produk ni asli atau tiruan??Untuk pengetahuan semua Secret Correa tak de produk tiruan. Semua yang ada dipasaran adalah produk asli.Jadi korang boleh gunakan tanpa was-was.Kalau nak hilangkan rasa was-was tu boleh terus dapatkan Lotion kurus nombor satu di dunia ni seperti maklumat di bawah.

SECRET CORREA

WHATSAPP: 014 837 1485

FACEBOOK: Bengkung Moden Ceaseran

INSTAGRAM; bengkungmodencesarean

sekian.









7 comments:

  1. Haritu makcik Nani guna jugak ni, berkesan katanya. Heehe.

    ReplyDelete
  2. senanglah pakai krim ni kan...syok jugak

    ReplyDelete
  3. dengan losyen pun boleh kurus eh sekarang, hebat lah camtu

    ReplyDelete
  4. wahhh bertambah runcing kalah retis korea ni.... mmm mcm kena cari jg ni setiub ;-)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();