Skip to main content

SECRET CORREA : LOTION KURUS PALING CEPAT HILANGKAN LEMAK

Assalamualaikum..

Ada yang tanya saya lepas saya stop guna Secret Correa di lengan ni , lengan boleh jadi besar semula ke?Setakat ni , selepas sebulan memang saiz lengan tak berubah.Tetap 10 inci.Tapi korang kena jaga la ye..Macam saya , saya tetap work out sikit untuk kekalkan saiz lengan ni walaupun dah tak apply di lengan..Korang boleh baca pengalaman saya guna Secret Correa di bahagian lengan ni sampai dari saiz 12 inci  turun pada saiz 10 inci.Klik sini.




Hari ni saya nak ceritakan sedikit tentang cara penggunaan dan kebaikan Secret Correa secara lebih terperinci lagi.Ramai yang berminat dengan lotion kurus ni .Salah satu nya kerana ianya tak panas macam lotion lain.Kemudian kegunaan nya juga banyak bukan semata-mata untuk hilangkan lemak di badan.Lotion ini juga sedikit cair jadi nya mudah meresap ke dalam kulit dan kegunaan nya juga dalam kuantiti sedikit.jadi jimat kat situ..


Baru-baru ni saya sakit leher sebab silap tidur.Mujur ada Secret Correa ni.Picitkan sedikit ke tapak tangan dan sapu di bahagian belakang leher.Kemudian saya tidur tanpa bantal.Alhamdulillah, hilang sakit leher.Tapi saya nak ingatkan jangan diurut semasa sapu lotion ni di leher.hanya sapu saja sampai lotion ni meresap ke kulit sebab takut memudaratkan lagi kalau diurut.



Kalau korag rasa mual, pening kepala atau sakit perut boleh juga korang sapu lotion ni.kalau saya pergi kemana-mana saya memang bawak lotion ni sebab Maisara ni mabuk kenderaan.Bila dia nak muntah dan pening je saya sapu sikit kat kepala, perut dan suruh dia hidu bau lotion ni..Buka je tudung lotion ni dan suruh dia hidu.Memang boleh lega dan kurangkan rasa mual dan pening.

Setakat ni saya masih lagi menggunakan Secret Correa untuk membantu saya menurunkan berat badan.Secret Correa dapat membuang lemak-lemak dibahagian badan tertantu tanpa kita bersusah payah melakukan senaman.Tapi kalau nak cepat proses buang lemak tu seelok-eloknya lakukan lah sedikit senaman seperti berjongging atau skipping.Kesan nya lebih cepat.

dah nampak bentuk dagu tu kan?saya apply lotion ni di muka juga..cuma seminggu saja
untuk hasil macam ni..Bayangkan kalau guna sebulan macam mana..kan??


Ada juga yang tanya saya macam mana nak tahu produk ni asli atau tiruan??Untuk pengetahuan semua Secret Correa tak de produk tiruan. Semua yang ada dipasaran adalah produk asli.Jadi korang boleh gunakan tanpa was-was.Kalau nak hilangkan rasa was-was tu boleh terus dapatkan Lotion kurus nombor satu di dunia ni seperti maklumat di bawah.

SECRET CORREA

WHATSAPP: 014 837 1485

FACEBOOK: Bengkung Moden Ceaseran

INSTAGRAM; bengkungmodencesarean

sekian.









Comments

  1. Haritu makcik Nani guna jugak ni, berkesan katanya. Heehe.

    ReplyDelete
  2. senanglah pakai krim ni kan...syok jugak

    ReplyDelete
  3. dengan losyen pun boleh kurus eh sekarang, hebat lah camtu

    ReplyDelete
  4. wahhh bertambah runcing kalah retis korea ni.... mmm mcm kena cari jg ni setiub ;-)

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …