Monday, 12 December 2016

PRODUK PEMBERSIH DAN PENGHALAU SERANGGA LERY GROUP BEBAS BAHAN KIMIA DAN SELAMAT UNTUK KANAK-KANAK

Assalaamualaikum..


 PRODUK PEMBERSIH DAN PENGHALAU SERANGGA LERY GROUP BEBAS BAHAN KIMIA DAN SELAMAT UNTUK KANAK-KANAK - Rasa tak sabar nak menggunakan produk-produk keluaran LERY GROUP ni. Alhamdulillah diberi peluang untuk merasa menfaat dan kebaikan produk-produk LERY GROUP yang dijamin selamat untuk digunakan.Sebenarnya produk-produk LERY GROUP NI belum ada dipasaraya-pasaraya berdekatan di Pulau Pinang .Sebab tu la saya rasa bertuah dapat peluang menggunakan produk-produk keluaran LERY GROUP. Buat masa sekarang produk-produk LERY GROUP hanya boleh didapati di LAZADA Malaysia dan GJ Mart di AU2 Keramat, Pasaraya As Syakirin Melawati dan Suri Halal Mart, UkayPerdana Perdana. Tahun 2017 nanti baru lah produk-produk LERY GROUP akan berada di hypermarket terpilih seluruh Malaysia.



Apa yang membezakan produk -produk LERY GROUP dengan produk lain ialah kandungan minyak pati serai wangi yang terdapat di dalam setiap produk mereka. Produk LERY GROUP juga bebas dari bahan kimia , TIADA KANDUNGAN ALKOHOL dan selamat digunakan seisi keluarga untuk tempoh masa yang panjang terutamanya untuk kanak-kanak. Macam anak saya ,  memang setiap hari ada saja aktiviti luar dan dalam rumah. Jadi saya  guna produk yang selamat untuk anak-anak saya. Dari gel mandian, sampai la penghalau serangga.Semuanya mesti lah bebas dari sebarang bahan kimia yang merbahaya jika digunakan untuk masa yang lama...Saya nak perkenalkan beberapa produk LERY GROUP yang wajib ada dirumah kita demi keselesaan dan keselamatan keluarga kita.

1) Moisturizing Hand Wash- RM 15.90  Antara produk paling saya suka ialah Moisturizing Hand Wash ini. Cuma picitkan sedikit saja ke tapak tangan , kemudian gosok dan bilas. .Fungsi dan kebaikan Moisturising Hand Wash ini  ialah:

❤ Membunuh bakteria pada tangan
❤ Melambut kan tangan
❤ Air bilasan tangan yang mengalir ke dalam saluran air mampu membunuh serangga di dalam nya





2) 2 in 1 Multipurpose Cleaner - RM untuk produk 2 in 1 multipurpose cleaner ada disediakan dalam dua packaging berbeza.Satu didalam botol biasa dengan isipadu 1 liter berharga RM16.90  dan satu lagi dalam botol semburan dngan isipadu 500ml berharga RM9.00. Bila dah habis dalam botol semburan ni boleh la isi semula.Tak payah beli botol semburan lagi..Mudah untuk digunakan dan jimat sebab produk ni perlu dicampurkan dengan air sebelum digunakan.Sukatan air ada tertera pada label produk..Antara fungsi dan kegunaan 2 in 1 multipurpose cleaner ialah:

❤ 80% agen penghalau serangga seperti lipas, semut, cicak, lalat, lipan, tikus dan sebagainya.
❤ Dapat mengurangkan bau hapak pada sofa, karpet, tilam dan bantal.
❤ Dapat membunuh pepijat pada tilam, bantal, sofa dan karpet.
❤ Dapat membersihkan sebarang permukaan seperti lantai, kabinet, meja dan sebagainya.
❤ Dapat menghilangkan kotoran degil seperti kotoran yang bergetah dan gris.
❤ Dapat menghilangakan kotoran degil pada pakaian.



3)Citronella Shower Gel Anti Aedes & Zika- RM 16.90 - Menariknya Citronella Shower Gel ini ialah ia boleh dijadikan losyen tangan dan kaki supaya dapat mengelak dari serangga.Jadi kalau ada yang nak pergi masuk hutan ke, berkemah ke, elok la disapukan pada tangan dan kaki.Baunya juga harum dan  penggunaan yang kerap boleh melembutkan kulit. Kebaikan dan fungsi  Citronella Shower Gel Anti Aedes & Zika ialah: 

❤ Bertindak sebagai gel mandian yang mencegah dari terkena gigitan nyamuk Aedes dan Zika.
❤ Melembutkan kulit.
❤ Menyegarkan badan.
❤ Air bilasan mandian yang mengalir ke saluran paip dapat menghalau serangga-serangga yang berada  di dalamnya seperti lipan, cacing halus dan semut.
❤ Mengharumkan bilik mandi.
❤ Dapat membunuh bakteria pada kulit.
❤ Dapat dijadikan sebagai losyen bagi mencegah gigitan nyamuk terutama apabila menyertai aktiviti perkhemahan dan merentas desa.





4)Insect Repellent - RM 7.90  - Produk ni bukan saja boleh digunakan di rumah tapi sesuai juga untuk bangunan2 hotel, sekolah atau pun tadika.Sebab ianya khas untuk masalah serangga dan haiwan perosak yang serius seperti serangan tikus dan lipas dan juga haiwan kecil yang berbisa.Kalau digunakan untuk halau serangga cuma sembur dan biarkan saja.Jangan di lap.Tapi kalau digunakan untuk mengyegarkan bau bilik hapak tambahkan sedikit air dan kemudian boleh la disemburkan dilangsir , cadar, atau permaidani bilik kita.Insect Repellent ni juga boleh disemburkan pada tanaman atau tumbuhan lain tau.Anata kebaikan dan fungsi Insect Repellent ialah:-

❤ 100% bertindak sebagai agen penghalau serangga dan tikus (terutama masalah serangga yang serius)
❤ Bertindak sebagai pengganti kepada AEROSOL yang TIDAK merbahaya kepada kanak-kanak.
❤ Bertindak sebagai 100% agen untuk mencegah dan menghilangkan bau bilik yang hapak.
❤Bertindak sebagai aromaterapi yang berfungsi melegakan tekanan emosi dan membunuh bakteria di dalam udara.
❤Bertindak sebagai penghalau semut dan serangga yang lain pada tumbuh-tumbuhan .
100% dapat membunuh anai-anai.

5)Pek Kombo Kembara (Citronella Shower Gel Anti Aedes & Zika , Moisturizing Hand Wash  dan Insect Repellent ) RM29.00 - Untuk kaki travel atau yang suka aktiviti outdoor rasanya pek kembara ni benda wajib yang korang patut ada. harganya pun berpatutan .Disediakan dalam pek kecil yang mudah untuk dibawa.Harga nya cuma rm29.00 sahaja. Berbaloi sangat sebab benda ni bukan kena guna banyak-banyak pun..guna sikit-sikit je tau..

Seperti yang saya nyatakan , buat masa ini produk-produk LERY GROUP ini korang boleh dapatkan  di LAZADA Malaysia dan GJ Mart di AU2 Keramat, Pasaraya As Syakirin Melawati dan Suri Halal Mart, UkayPerdana Perdana sahaja.kalau nak beli di Lazada Malaysia boleh terus klik di link ini - LINK LAZADA MALAYSIA-



Untuk sebarang pertanyaan dan lebih maklumat lanjut berkaitan produk-produk LERY GROUP boleh la menghubungi mereka melalui :-



ALAMAT: 
LERY GROUP SDN. BHD.
SC-SG-24, JALAN UP1/1D
SPRING VILLA , UKAY PERDANA
68000 AMPANG, SELANGOR DARUL EHSAN
MALAYSIA.
HOTLINE:
+6016 644 9105

CUSTOMER CARE HOTLINE:
+6019 296 9756


Sekian..

1 comment:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();