Friday, 9 December 2016

INI PERKARA YANG SELALU MENGGANGGU WANITA

Assalamualaikum..



Kita share gambar saja lah hari ni..Daripada gambar2 dibawah ni saya percaya ada ramai wanita yang mengalami perkara yang sama..Ini bukan cerita bohong.Hahhah..Kadang-kadang mereka (ok..bukan mereka tapi kita..) suka  risau dan terlalu memikirkan perkara-perkara yang kecil tapi kesan nya bukan apa sangat pun..hahahah...

Tapi kadang-kadang kita akan rasa ianya ok tapi sebenarnya tak ok pun..hahahah..Kalau tak paham apa yang saya tulis ni jomkita tengok gambar.. sumber dari: Casandra


Tersekat diskala 3 tu benda biasa la ..tapi kami orang perempuan tak pernah jangka ianya akan berlalku pada masa itu..hahhahaah


Ok..benda ni bukan jadi kadang2 tapi selalu..saya tak pernah puas hati dengan eyeliner yang saya pakai.Pakai lepas tu lap semula sebab tak cantik..Dah baca menggantikan eye shadow bila dia jadi terlalu tebal..hahahaha.



Selalu.....hahahha,,,dalam galeri phone tu sampai berpuluh2 gambar snap..lepas tu tapis2 tinggal 2 je..heheheheh..Dah semua nya nampak tak cantik..masa pose tu memang yakin dah gambar akan jadi cantik..rupa-rupanya tak...

Part ni paling sedih..Lepas sapu pewarna kuku memang berhati2 sangat..Tak bergerak pun..nak kencing pun tahan je..Tapi tu la..benda nak jadi dia nak terkena jugak..aih..memang hangin la..

kan??kan??diaorang selalu buat macam tu...sebab tu saya lebih suka selfie je..hahahah




Stress tau kalau dapat kawan macam ni..Kurus sampai tinggal tulang pun nak mengaku gemuk..Peminat merata2 tapi dia dok kata juga "tak de siapa suka i.." ..
korang yang perempuan pun mesti tak faham dengan perempuan macam ni..kan??

Ok..jangan tipu..semua perempuan perangai macam ni...

hahahaahha

sekian..



2 comments:

  1. Hahahaha...
    Manusia dicipta dengan perasa yang tidak pernah cukup dengan apa yang dia ada..
    Ingat..
    Bahagian..bukan dengan apa yang kita miliki
    TAPI..
    Sikap kita trhadap apa yang kita milik..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  2. Sentiasa ada rasa tidak puas hati apa saja heh..heh..mesti nk komplen

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();