Thursday, 22 December 2016

EPISOD AKHIR DRAMA 7 HARI MENCINTAIKU

Assalamualaikum...




Tak pernah-pernah layan drama jam 7 petang, hari ni disebabkan episod akhir drama 7 Hari Mencintaiku jadi kita tunggu jugak la nak tengok drama paling popular tahun 2016 ni.Tak nak la jadi orang yang tertinggal.hahhaha..Drama ni ramai pengikutnya dan menjadi trending setiap hari.Drama lakonan Siti Saleha, dan Syukri Yahya.

Untuk episod akhir ni macam-macam ramalan dari pengikut setia drama ni yang saya baca di facebook.Ada yang kata Mia meninggal dan ada yang kata Mia akan muncul sebagai kejutan untuk Khuzair, dan tak ada apa dalam kotak cincin tu.Bagi yang dah baca novel 7 Hari mencintaiku mungkin dah boleh baca jalan cerita untuk episod akhir 7 Hari mencintaiku.Tapi siapa tahu pengarah nak buat kelainan sikit.Tapi tunggu je la..Kalau ending tak sama macam dalam novel, jangan kena kecam sudah la..ahhaah

Eh!!korang yang tak follow drama ni jangan nak buat muka blur ye.hahahah..Saya pun baru tengok semalam.hahhaha..Itu pun saya dah boleh tahu jalan cerita dari mula .hebat tak saya??Tapi dengan bantuan rakan-rakan facebook la jugak..Diaorang update drama ni setiap hari tau.

Kalau tengok kat Instagram pun ramai yang muat naik selingan-selingan drama 7 hari mencintaiku ..lepas ni harap2 ada banyak lagi drama yang menggunakan pelakon-pelakon hebat macam ni.Jangan asyik muka baru je tapi belakon entah kemana.Habis drama terus tenggelam..kan??

sekian..




4 comments:

  1. Tengah layan.. hehehe..
    Saya pun baru minggu nie tgk..

    ReplyDelete
  2. Tengah layan.. hehehe..
    Saya pun baru minggu nie tgk..

    ReplyDelete
  3. ramai yang kata cerita ni best..saya pun antara yang ketinggalan jugak.haha

    ReplyDelete
  4. aida tgk few last episod tau.
    last weekend, on utube, tgk semula dari episod 1 - 28.
    sukses la seharian depan tv layan citer ni sambil balut buku anak2.
    ok la.
    aida suka sebab dlm citer ni tak highlight org kaya raya.
    citer ni dari kaya raya jadi bankrup. dok kampung.
    org kaya yg suka joli sampai hancur kan famili sendiri.

    nice.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();