JAWATAN KOSONG KERJA KERAJAAN DAN SEBAB MENGAPA ANDA PERLU MEMOHON

Assalamualaikum...



Masalah pengangguran bukan masalah baru dinegara kita.Setiap tahun kadar pengangguran meningkat .Ada berbagai punca mengapa 1.2 juta rakyat Malaysia masih memegang status sebagai penganggur malah mereka ini sukar mendapat pekerjaan disebabkan faktor kemahiran dan terlalu memilih pekerjaan.Ramai juga yang masih menganggur disebabkan tidak tahu terdapat hampir 10000 jawatan kosong yang sedia untuk diisi dan untuk anda mohon .

Saya nak memperkenalkan satu lama web yang memudahkan anda untuk mencari jawatan kosong.Dilaman web ini anda akan menemui lebih 10000 jenis jawatan kosong kerajaan yang boleh anda mohon yang  bersesuaian dengan tahap akademi ,kemahiran dan minat yang anda miliki.



Laman web  Goverment.my  telah membantu ramai orang mendapat pekerjaan yang mereka impikan.Ia juga memberi anda peluang untuk mohon  kerja kerajaan dengan lebih mudah dan effektif. Memiliki peluang berkhidmat di sektor awam memberi banyak kelebihan menarik dan menjamin masa depan anda.Malah dalam sektor ini anda akan dilindungi dan disebabkan ini anda haruslah memohon jawatan kosong kerajaaan.

Antara kelebihan yang anda dapat jika memohon jawatan kosong melalui laman web ini adalah penerimaan dan serapan masuk kerja lebih tinggi kemungkinannya. Jawatan kosong yang paling popular dan paling mudah untuk di mohon dalam laman web Goverment.my ini ialah  jawatan kosong maybank, jawatan kosong kastam, jawatan kosong jpj dan jawatan kosong kemas yang menjadi rebutan ramai lepasan mahasiswa dan bekas graduan disebabkan berbagai faedah dan elaun yang tersedia .



Peluang naik pangkat, pinjaman perumahan , kenaikan gaji berkala dan banyak lagi  membuat kan anda perlu memohon jawatan kosong kerajaan yang terdapat dalam laman web ini.Saya nasihatkan pada mereka yang masih menganggur untuk merebut peluang ini supaya dapat menaik kan taraf hidup dan ekonomi keluarga anda.Malah selepas tamat tempoh bekerja (pencen ) juga anda masih akan mempunyai pendapatan untuk menampung keluarga terutamanya ketika anda sakit atau kemalangan.

sekian..




Post a comment

5 Comments

  1. betul isilah walaupun setakat pekerja bawahan...suami sya dah lebih 10 tahun isi baru dapat panggilan kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..tu saya pesan kat adik saya..isi je..Kerja kerajaan ni banyak faedah nya..

      Delete
  2. ye, betul! #ikhlasdariseorgpenjawatawam heh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan??ok..testimoni yang telah berjaya ni..hahahaha

      Delete
  3. Boleh isi tp tk leh nk hrp sgt. Memang jenuh la tgu yg ni --'

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)