CARA MUDAH MENGGUNAKAN KUPON DARI SHOPCOUPONS UNTUK PEMBELIAN DI LAZADA

Assalamualaikum...

Saya percaya ramai antara kita yang memang suka membeli belah tapi rasa macam sayang  je duit sebab barang sekarang bukan murah-murah.Tapi kalau la dapat membeli belah menggunakan kod kupon alangkah bahagia nya..heheheh.. Dapat juga jimat walaupun sekadar jimat RM10. ShopCoupons.my ada menyediakan kupon percuma  yang kita boleh guna untuk mendapatkan penjimatan . ShopCoupons adalah platform penjimatan yang membolehkan pengguna dalam talian untuk mencari dan menemui promosi yang terbaik, kod kupon dan lebih dari beratus-ratus kedai dalam talian yang terkemuka di Asia Tenggara seperti Lazada, Zalora, Reebonz  dan banyak lagi jenama terkenal.

Untuk hari ni saya nak tunjuk kan cara mudah untuk korang dapatkan kod kupon dan bagaimana cara nak menggunakan kod kupon tersebut untuk membeli belah di Lazada.. Kalau nak beli kat portal membeli belah lain pun boleh.. Lebih kurang sama je cara gunakan kupon ni..ok..


Apa yang korang perlu buat , pertama sekali ialah masuk ke laman web ShopCoupons.my. Korang boleh daftar kalau nak. Kalau tak nak pun tak pe..Nak buat cemana..kan???dah orang tak sudi..eekekek..



Disebabkan sekarang kita nak voucher Lazada, jadi korang klik pada icon Lazada di bahagian Popular online store



Akan keluar la beberapa code promosi yang korang boleh pilih,.,baca dulu code tu untuk had belian berapa atau code tersebut hanya untuk beberapa jenis barangan tertentu.(kalau ada) .



Kemudian bila korang klik je pada "GET CODE" akan keluarlah satu pop up dengan kod kupon korang.
 Copy code tersebut dan sekarang code tersebut dah boleh digunakan..

 Cara nak gunakan kod kupon tu , lepas korang pilih barang kata Lazada, semasa nak  submit bayaran, ada satu ruangan tertulis " enter voucher here" dan korang masuk kan kod kupon diruangan tersebut.Kemudian klik apply..Kan dah jimat..

Senang je kan??Kod kupon ni semua diberi percuma ..

Di ShopCoupons.my juga korang boleh dapatkan kupon untuk promosi Merdeka, awal tahun atau semasa perayaan-perayaan tertentu. Jadi kena la selalu lawati laman web ShopCoupons untuk mengetahui setiap promosi dan kempen yang mereka jalan kan.Ada juga diadakan kontest khas yang menawarkan berbagai hadiah hebat.Seronok nya!!!



Mungkin ada yang anggap penggunaan kupon sebagai sesuatu yang baru tapi kalau nak tahu dah ramai yang menggunakan kod kupon dari ShopCoupons.my. Dianggarkan 60 % wanita manakala 40% lelaki menggunakan ShopCoupons untuk membeli belah.Kebanyakan mereka dalam usia lingkungan 25-35 tahun.

Apabila korang melayari laman web Shopcoupons korang juga boleh dapatkan tips,  produk dan promosi terkini yang tersedia khas untuk korang.Hampir 10 ribu orang dah mendapat manfaat dari blog Shopcoupons ni tau.


Jom layari ShopCoupons.my untuk maklumat lanjut...

sekian..


Post a comment

3 Comments

sila tinggalkan komen anda...:)