SULTAN JOHOR BATAL HASRAT TUNAI HAJI ATAS NASIHAT DOKTOR

Assalamualaikum...


Kita hanya merancang namun hanya Yang Maha Esa  yang menentukan segalanya .Walaupun begitu sediit sebanyak perasaan sedih tu tetap ada.Hari ni dalam satu status di laman sosial Sultan Johor  Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan iskandar  meluahkan rasa sedih kerana tidak dapat bersama-sama keluarga mengerjakan ibadah haji yang telah sekian lama dirancang.


Tambahan pulak rancangan mengerjakan ibadah haji ini turut disertakan bersama para pegawai kerajaan negeri dan dan juga petugas Sultan johor .


  Semalam Sultan Johor   Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan iskandar  telah selamat menjalani prosedur angioplasty di Pusat Perubatan Hospital Gleneagles di Singapura.Tuanku dirujuk untuk rawatan di Singapura pada 1 september apabila mengalami ketidakselesaan setelah beriadah.Keadaan Tuanku dilaporkan stabil namun atas nasihat doktor agar tidak melakukan perjalanan jauh dan aktiviti fizikal hasrat untuk menunaikan haji terpaksa dibatalkan..

Semoga Tuanku diberikan kesihatan yang baik..Amin..


sekian..

Post a comment

4 Comments

 1. InsyaAllah ade mase lain kali pulak :)

  ReplyDelete
 2. insyallah akan ada peluang lg utk pg

  ReplyDelete
 3. moga Sultan ibrahim yang disayangi rakyat johor ni,dukurniakan kesihatan yang baik..moga lepas ni ada peluang untuk ke sana,.,..

  ReplyDelete
 4. Mungkin bukan tahun ini, dan mungkin tahun depan akan dijemput menjadi tetamu Allah, siapa tahu kan.

  ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)