Wednesday, 7 September 2016

DIVALOVAFASHION NAK BAGI HADIAH OPPO F1s PADA PELANGGAN BERTUAH

Assalamualaikum..


Untuk raya haji kali ni pakaian saya ditaja oleh divalovafashion..
terima kasih divalovafashion...
korang yang belum terjah facebook divalovafashion kena terjah
cepat2 sebab diaorang ada potongan harga sampai gedebuk gedebak..
hahah..

kLIK banner ni untuk terus ke facebook divalovafashion

jubah dan dress harga bawah rm50 dan cantik2 tau
Dan yang paling best sekali korang ada peluang untuk
menang wang tunai dari 50 hingga 200 ringgit

Dengar2 cerita lepas raya haji diaorang nak
bagi #oppof1s pulak.pergi like cepat2 supaya tak terlepas update dari diaorang




#jubahmurahdancantik #butikmuslimahonline #jubahbawah100 #pakaianmuslimah #dressdanjubahmurah #divalovafashion #salerayahaji #butikpakaianmurah #bloggermalaysia #lifestyleblogger
#dianarashiddotcom www.dianarashid.com

Status saya copy di facebook saya..heheh




8 comments:

  1. Untung jadi makcik glemer ni tau. Tak yah penat penat nak soping... penaja htr barang....

    Wah sure meletops makcik Raya ni kan

    ReplyDelete
  2. perghh mcm best jeee.

    kak, tq komen.. soyes tak pasan. rasa mcm dh letak.. haha. rupanya letak kat fb jeee..

    ReplyDelete
  3. WAH MENARIK TU...BERGAYA SAKAN RAYYA NANTI

    ReplyDelete
  4. Menarik, nasib baik baju wanita je..huhu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();