Skip to main content

BUANG LEMAK TERSEMBUNYI DENGAN FAT2SLIM

Assalamualaikum...

Sebagai seorang pengamal diet atkins saya rasa 2 bulan selepas raya ni adalah waktu yang paling mencabar untuk saya.Mula-mula digasak dengan rumah terbuka, kemudian ada musim buah pula.Memang ke laut dalam diet saya ni.Entah berapa kilo dah naik.Saya takut gemuk semula..Cukup-cukup la gemuk sebelum ni.Pada yang takut gemuk juga apa kata kita try satu produk pelansingan dan turunkan berat badan ni. Paling saya suka dalam set pelangsingan ni ada FAT2SLIM yang mampu mengempiskan perut dan menghilangkan lemak.

Produk dari RAISSA SECRET BEAUTY ni ada set pelansingan badan yang terdiri dari Fat2Slim slimming Lotion , slimming soap dan Vita C Blackcurrant.Apa yang menarik nya set ni mampu menurunkan berat badan dalam masa 10 hari




Fat2 Slim Slimming lotion
Diformulasikan  dari ekstrak herba -herba terpilih seperti ekstrak limau gedang,Halia dan Pudina yang membantu:-

-Membakar lemak tepu
-Mengembalikan bentuk badan yang ideal'
-Menghilangkan selulit
-mengempiskan perut
-mengatasi masalah peha dan lengan besar
-merawat senggugut 
-melembapkan kulit 
-membuang angin 
-mengawal -selera makan
-menyokong metabolisma dan juga saluran pembersihan kelenjar

Coffee mints soap (sliming Soap) 
dirumus khas dari ekstrak kopi dan pudina  yg membantu melansingkan badan , merawat rekahan dan   menganjalkan kembali tekstur abdomen.


Sangat sesuai digunakan oleh wanita yang ddidalam pantang dan sselepas bersalin .Lotion ni agak panas dan meresap ke kulit agak cepat.Kalau korang jenis suka workout, sebelum workout sapu dulu Fat@slim di perut peha dan lengan.Memang hasilnya sangat memuaskan..

Lotion Fat2 Slim ni juga boleh digunakan untuk sakit -sakit urat,sakit kaki..kadang2 bila sejuk2 ni rasa sakit kaki ..kan?/elok la sapu Fat2 slim ni..Lelaki atau perempuan, semua boleh guna..




Vita C BLACKCURRANT  

Berfungsi untuk menguruskan badan , memutihkan kulit wajah serta menjadikan wajah lembut dan gebu..Antara kelebihan  Vita C Blackcurrant:-

-membakar kalori
-Membantu proses pelansingan badan
-mencantik kan kuku dan rambut
-mencerahkan kulit wajah dan badan
-wajah lebih bersinar
-membantu memudarkan parut
-membantu mencegah jerawat dan jeragat
-membantu meratakan tina kulit
-meningkatkan imunisasi badan
-anti oksida
-Membantu menghasilkan kolagen
-merawat rekahan tumit



Bagi yang berminat nak dapatkan produk ni boleh segera hubungi  :-

Whatsapp: Rose Ismail 011-39611158

facebook : Rose Ismail

Facebook page ; Raissa Secret Beauty 



Sekian..

Comments

  1. wahh....nak jua try lah kurus macam tu..

    ReplyDelete
  2. Not more waiting to become famed today. Buy Facebook Followers as a strategy to acquire popularity and acceptance online in a short period. facebook followers

    ReplyDelete
  3. Are you looking for genuine valid YouTube likes? Put aside your worries, we can diligently help you to how to buy youtube views

    ReplyDelete
  4. You might additionally need these U.S.A Facebook Suches as for gaining competitions that are held online. buying usa facebook likes

    ReplyDelete
  5. Absolutely nothing is complimentary on earth, but insure that you Buy facebook reviews just from reliable sources for good acceptance on the net. buy facebook page reviews

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …