Skip to main content

4 BARANG YANG WAJIB DIBELI DI NAURA SHOP

Assalamualaikum..

Saya suka betul kalau ada onine shop yang jual macam-macam benda.Lagi-lagi barang tu khas untuk wanita.Memang berjam-jam la dok melangut kat onlineshop tu.Pernah dengar tentang Naura Shop? Kedai online yang menjual berbagai barangan wanita dari tudung sampai la produk kecantikan.kalau dah singgah ke Naura Shop jangan keluar dengan tangan kosong.Ini senarai 4 barangan yang korang kena beli sebab semua nya dijual dengan harag murah dan yang penting sekali Naura Shop adalah kedai online yang boleh dipercayai.



 Escarves kini tampil dengan koleksi terbarunya Mika printed yang terdiri dari Mika printed basic dan mika printed Flare.Bagi yang sukakan tudung labuh Mika printed sesuai untuk anda kerana ianya tidak jarang dan menutup dada sepenuhnya.


Ops!!lemak?/tak mau..ha..kalau korang jenis yang takut gemuk tapi masih nak makan macam2 benda sedap korang cuba dapatkan Leptos.Paling best bila korang beli laptos korang akan dapat sebuah diari Kurus .beest kan??


Losyen XXS seqy beauty yang sedang mendapat perhatian ramai wanita untuk tampil kurus dan ramping.Ibu-ibu yang selepas bersalin dan dalam pantang sangat digalak kan untuk menggunakan produk ni supaya dapat mencantik bentuk badan dan paling best bau dia harum  tau..



BB cream Seqy beauty ..produk yang tak perlu diperkenalkan lagi.BB cream yang mampu merawat kulit
yang rosak.nak pakai waktu tidur pun boleh .

Jadi jom ke Naura Shop sekarang untuk dapatkan produk hangat di pasaran ni.Jemput like kedai online Naura Shop sekarang.

sekian..

Comments

  1. Lunch jap lg boleh la terjah..hehee

    ReplyDelete
  2. setuju tu..memang suka masuk cuci-cuci mata diana....hehe

    ReplyDelete
  3. shawl tu lawo....
    perempuan biasa lah kalau dh nengok shop2 online nih cuci2 mata pastu terbeli hehehe

    ReplyDelete

Post a comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

RESEPI BIHUN SUP DAGING SEDAP DAN MUDAH

Assalamualaikum...



Suka watermark yang mana??Yang gambar atas  atau gambar kat bawah nun ??saya buat watermark ni guna app kat enpon je ..hehe..jadi lah.kan.Dari tak de..Ok..lupa kan pasal watermark tu..Hari ni makcik buat bihun sup..Punya la sibuk hari ni letih tak tau nak cakap la..sekali bihun sup dah siap makan sikit punya berselera..Bihun sup ni yang sedap sangat atau makcik yang lapar..tak tahu la..hehehh..

Dah selalu buat bihun sup tapi tak pernah terlintas nak share resepi kat blog..hari ni makcik turunkan ilmu buat bihun sup pulak..Saya guna daging 1/2 kilo sahaja.lepas tu hiris nipis2 sebab yang nak makan ni budak2.Masak pun cepat lembut..senang budak2 nak kunyah.kalau buat jual tu biasa nampak dia potong  tebal2 dalam 1 inci...ada yang potong kecik2.Ikut suka ampa nak potong macam mana yang penting kuah kena sedap.

Untuk sambal pulak saya buat sambal kicap.saya memang tak reti makan bihun sup dengan sambal merah tu..rasa tak selesa bila makan serbuk cili yang di tambah air…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …