Saturday, 13 August 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum...



Masa mula2 blogger ni ajak saya join giveaway , saya pun pergi la blog dia nak join GA ni..Tapi tengok dia tulis kat situ " kali pertama sejak 2 bulan dalam dunia blogging...." eh!!ni blog baru ke Elih??Dia ni kira otai jugak tau dalam dunia blogging ni..dulu pun saya pernah joinb GA yang dia buat dan saya menang.Yeayyy!!!hahah..kali ni nak cuba lagi..mana tau untung2 dapat Min Kaffe..heheh..



Nak tengok hadiah lain yang berupa wang tunai pi blog dia tau..Klik banner atas sekali tu..
Ok..jom tengok syarat dia,.


1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia
2. Wajib FOLLOW blog ini
3. Like Fan Page ini - 
4. Follow Twitter saya - 
5. Copy banner diatas dan buat satu entry bebas bertajuk "Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"
6. Link kan entry tersebut pada entry ini
7. Postkan link penyertaan anda di ruangan komen dibawah


Korang pun join la..GA ni sampai 22 /9 /2016 je..tepat jam 8 pagi 23 /9/ 2016 dia umumkan pememang..Ok Elih..Jam 6 pagi akak dah buka blog Elih tau..hahahah..



Tadi dok follow twitter Elih nampak budak bambam ni..kasi tayang sikit la..bagi siapa yang baca entry ni ketap2 bibir sebab geram..Crop gambar ayah dia.sebab nanti takut ada anak2 dara tak tidur malam termimpi wajah ayah dia.hahah..

sekian..




24 comments:

  1. Terima kasih join Puan Diana, GA dulu tu blogpancingelih punya haha..blog baru ni baru 2 bulan usianya..ayat tu mcm mengelirukan..peserta akan disenaraikan nanti..tqvm

    ReplyDelete
  2. singgah teratak akak...
    http://belogs.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  3. singgah BW..http://www.kennymerligal.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapahar-dot-com.html

    ReplyDelete
  4. Good luck for all!

    Salam singgah blogwalking dari segmen yang sama Monday 15082016

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari GA yang sama. semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  6. bw dari giveaway sama, gd luck http://lynk.my/bGar

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama. Gud luck =)

    ReplyDelete
  8. singgah dari GA yang sama...http://misssnotes.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  9. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum... diana,

    semoga berjaya dalam segmen @ giveway nie k..

    mselim3

    ReplyDelete
  11. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama...
    goodluck..

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  13. Semak senarai peserta sekali lagi..yg belum join, jom jom jom! 22 september 2016 tarikh tutup..

    http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  14. Cikgu Faiz singgah sini dari GA yang sama :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    semoga berjaya !

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  16. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  17. [Giveaway] Hadiah Giveaway Tidak Dituntut! Jika mengenali blogger ini mohon sampaikan kepada beliau...

    Thanks..

    http://www.elihjapahar.com/2016/11/giveaway-patutkah-aku-buat-cabutan.html

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();