DIY: KERUSI KAYU PALLET YANG CANTIK DAN COMEL




DIY: KERUSI KAYU PALLET YANG CANTIK DAN COMEL |

Berkenan pulak tengok kerusi kayu pallet ni.
Nampak simple je..Kalau beli mungkin harga nya mahal.
tapi boleh juga buat sendiri kerusi kayu pallet ni.

Boleh diletak kan di luar rumah atau ruang santai
di dalam rumah.Letak bantal2 comel
bertambah seri ruang santai kita tu..

Pada yang nak cuba buat ini ada cara nya..
Yang penting kena rajin dan sabar..

Buat Sendiri Kerusi Kayu Pallet












lepas tu..dah siap...
kena tengok betul2 la baru boleh faham cara pembuatan nya.
Bagi yang lengkap peralatan bertukang dirumah mesti tak de masalah nak menghasilkan kerusi pallet yang ringkas macam ni.

Selamat mencuba


Post a comment

5 Comments

  1. KALAU RAJIN BUAT SENDIRI MMG JADI...

    ReplyDelete
  2. lawanya.. macam gambar kat pinterest

    ReplyDelete
  3. Berpinar mata tengok cara-cara nak buat sendiri ^_^ Maklumlah, bukan tangan bertukang ni, suruh buat kerusi kayu jadi meja kayu pulak kang!

    ReplyDelete
  4. Suami saya tangan bertukang dan skrg mula ambil tempahan dari public. Saya juga akan start publish hasil kerja tangan suami di blog Inshaa Allah. Jemput la singgah nanti ya

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)