Saturday, 13 August 2016

DIY: KERUSI KAYU PALLET YANG CANTIK DAN COMEL

 Assalamualaikm..

berkenan pulak tengok kerusi kayu pallet ni.
nampak simple je..kalau beli mungkin harga nya mahal.
tapi boleh jugabuat sendiri kerusi kayu pallet ni.

Boleh diletak kan di luar rumah atau ruang santai
di dalam rumah.Letak bantal2 comel
bertambah seri ruang antai kita tu..

Pada yang nak cuba buat ini ada cara nya..
Yang penting kena rajin dan sabar..











lepas tu..dah siap...
kena tengok betul2 la..

5 comments:

  1. KALAU RAJIN BUAT SENDIRI MMG JADI...

    ReplyDelete
  2. lawanya.. macam gambar kat pinterest

    ReplyDelete
  3. Berpinar mata tengok cara-cara nak buat sendiri ^_^ Maklumlah, bukan tangan bertukang ni, suruh buat kerusi kayu jadi meja kayu pulak kang!

    ReplyDelete
  4. Suami saya tangan bertukang dan skrg mula ambil tempahan dari public. Saya juga akan start publish hasil kerja tangan suami di blog Inshaa Allah. Jemput la singgah nanti ya

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();