Skip to main content

AMEZ CARE BIO HERBAL SANITARY PAD BERI KESELESAAN DAN MENGATASI SENGGUGUT KETIKA HAID

Assalamualaikum...



Saya percaya ramai dari kita (wanita) yang setiap kali datang haid akan alami macam-macam masalah terutamanya senggugut dan ketidakselesaan pada bahagian intim.Masalah-masalah ni menjejaskan aktiviti seharian kita.Sebenarnya tuala wanita yang kita pakai memberi kesan pada kita ketika haid. Sebab itu lah AMEZ CARE BIO HERBAL SANITARY PAD direka dengan bertujuan memberi keselesaan untuk wanita setiap kali datang haid terutamanya yang kerap mengalami masalah senggugut..


Kali ni saya nak perkenalkan 3 produk AmezCare yang wajib ada bagi wanita yang inginkan keselesaan ketika haid disamping itu ia juga berfungsi untuk merawat beberapa masalah wanita.Saya sendiri dah mencuba nya dan memang puasa hati..Kita Bagi 5 bintang untuk AMEZ CARE BIO HERBAL SANITARY PAD ni.

Amez Pantyliner




Pantyliner yang memberi perlindungan Optimal khususnya bagi mereka yang kerap mengalami masalah keputihan dan lelehan cairan di faraj serta  sesuai untuk wanita yang haid nya tidak menentu dan muncul secara tiba-tiba..Kuasa serapan yang tinggi mampu memberi keselesan pada pengguna.

Amez Overnight




Tidur yang cukup dan selesa amat penting ketika kita datang haid.Ketika haid masalah lenguh-lenguh dan  sakit perut sangat mengganggu tidur kita dan kita akan kerap bergerak.Tapi kita mesti akan rasa was-was untuk banyak bergerak kerana risau akan berlaku kebocoran ,bukan??.Kerana itu lah AmezCare di reka dengan beberapa lapisan dan pelbagai saluran anti kebocoran.Selain itu yang paling penting sekali lapisan tuala wanita ini disertakan dengan herba-herba seperti lavender, pudina , aloe vera, Tea Plant dan minyak chamomile..Bau pun tenang je..Tak de la bila datang haid bau kurang enak tu muncul..kan??Ia juga merangkumi nano silver, ion Negatif dan inframerah

Amez Day



Amez Care Day Bio Herbal Sanitary Pad Napkins direka dengan  kuasa menyerap yang lebih cepat disiang hari.Nano Silver yang terdapat didalam tuala wanita  berfungsi untuk memberi keselesaan ketika haid manakala infrared pulak untuk mengoptimumkan peredaran darah.Bahagian gam pelekatnya juga sangat kuat dan menariknya ianya mempunyai pelindung kulit supaya kulit kita tidak mengalami radang atau masalah ketika memakai tuala wanita Amez day ini.


Ketiga-tiga produk AmezCare  ini dikayakan dengan herba-herba yang mempunyai banyak khasiat ..:-




1. Aloe Vera - Ini adalah antiseptik yang  akan melegakan kulit dan membersihkan kawasan sensitif pada tubuh wanita.

2. Peppermint -Untuk  melawan jangkitan dan bakteria. Di samping itu, ia berkesan menghilangkan kesakitan dan membantu menghilangkan gejala-gejala ketika haid

3. Tea Extract Plant - Membantu  dalam peredaran darah dan mengurangkan pembentukan darah beku.

4. Chamomile Oil - Untuk melawan jangkitan, mengatasi masalah hormon melibatkan emosi  dan mampu mengurangkan keradangan.

5. Lavender  - membantu mengatasi masalah ketegangan saraf, mengurangkan kesakitan, membasmi kuman pada kulit, dan melegakan kebimbangan dan kemurungan.


Dah bersedia untuk menukar tuala wanita yang sedia ada kepada Amez Care Bio Herbal Sanitary Pad?Dapatkan sekarang dipasaran.Lindungi bahagian intim anda untuk kekal sihat dan selesa..


sekian..

Comments

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …