Thursday, 28 July 2016

PERKARA-PERKARA INDAH YANG TERJADI PADA WANITA KETIKA HAMIL

Assalamualaikum...


Walaupun menjadi seorang ibu ni dalah satu impian ramai wanita namun ada juga yang sangat takut nak melalui peringkat2 semasa kehamilan.



Ada yang merasakan mengandung akan membataskan segala aktiviti harian dan ianya membuatkan ada segelintir wanita rela hidup bersendirian tanpa suami dan anak2.tapi bukan semua macam tu tau..Ada yang sepanjang kehamilan merasakan setiap peringkat kehamilan sebagi satu pengalaman berharga dan menyeronok kan..

Jom tengok apa perkara2 yang wanita rasakan indah dan menyeronok kan  sepanjang kehamilan..








 seronok..kan??haih..rindu pulak rasa nak mengandung..hehehe..

sekian..

4 comments:

  1. tapi ckp jujur la hakak ni dik...4 bulan pertama ada la sgt2 x indah...hakak mabuk ketum tahap dewa dewi dik oiii...dah cam sakai duk rumah dengan rupe x terurus bagai....hahaha...tapi pastu tu kire ok gak ar...part makan2 tanpa rase bersalah tu part paling win

    ReplyDelete
  2. moga satu ari nnti yui dpt merasa moment ni =)

    aameen

    ReplyDelete
  3. Memanglah indah kalau dikenang tapi la ni memang takda fantasi lagi nak 'being pregnant', Diana ^_^

    ReplyDelete
  4. kalau saya sudah jelas tidak bakal dapat moment ini karena saya pria :D

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();