Advertisement

GAYA RAMBUT APA YANG SESUAI DENGAN BENTUK WAJAH ANDA?

GAYA RAMBUT APA YANG SESUAI DENGAN BENTUK WAJAH ANDA? | Korang suka tak dengan bentuk wajah korang sekarang??
mestila..kan??kita kena suka diri sendiri sebelum suka kan orang lain..

cerita pasal wajah, jom check bentuk wajah korang tu
sesuai dengan gaya rambut yang macam mana..

GAYA RAMBUT YANG SESUAI DENGAN BENTUK WAJAH :





Ok..dapat dah gaya apa yang sesuai..
lepas ni kalau nak keluar pi kerja ke, pi jalan2 ke..
atau yang berhijab tu nak cantik2 depan suami
ikut la tip diatas ni ye...

sekian...

Catat Komen

4 Ulasan

  1. aida ni... bulat ke bujur ekk ?
    hadoi x pernah plak aida ni terpk...
    belasah ajer.

    BalasPadam
  2. sebenarnya tak pernah ambil tahu tentang bentuk muka ni. pakai redah je buat style rambut

    BalasPadam
  3. akak suka je rambut panjang2 tapi akak ni jenis perimas nanti 24 jam asyik berikat je rambut tu...sejak dah kertu ni selalu memang rambut paras bahu je...muka akak bentuk oval la kot...ke double oval..sebab kadang2 nampak panjang bebeno...pakai tudung dah cam otromen je gayanye T____T

    BalasPadam
  4. Kalau pergi hair salon tu cakap aje nak potong rambut ikut sesuai bentuk muka, beres dikerjakan ^_^

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)