Monday, 16 May 2016

TAK MAMPU NAK PAKAI 10 LAPIS INNER - NEELOFA

Assalamualaikum...

Macam nak gelak je bila baca komen2 yang kata neelofa pakai baju jarang sampai nampak baju dalam tu.Kelakar sebab yang komen tu semuanya tengok sekali imbas je lepas tu terus kata baju jarang.sedangkan sebenarnya baju tu tak jarang pun..


Saya ni bukan peminat Neelofa..Mungkin sebab muka dia yang sombong tu..heheh..Tapi nak la betul kan penglihatan orang2 yang kata dia pakai baju jarang tu.Kesian pulak di tuduh macam2..kalau tengok kat gambar atas ni, bentuk baju dalam yang oranng dok nampak tu sebenarrnya bayang2 dari tudung yang dia pakai..Lepas tu  warna pink tu adalah pantulan warna dari benda apa entah yang dia pegang tu..

nampak tak??




Neelofa sendiri kata kat Turki sana cuca sejuk..tak kan lah dia nak pakai baju jarang..Yang lagi kelAkar tuan punya blog pun...tak tengok kiri kanan sebelum tulis..main setuju je dengan komen orang ramai tu..hahahah...patut la selalu kena hentam..

sekian..

16 comments:

  1. a'a lah..baru perasaan..ada baca pasal benda ni pagi tadi..tapi takdelah komen apa-apa pun..ni dah terbaca, terus komen..hehe..entry ini haruslah dibaca oleh mereka yang cepat sangat komen yang bukan-bukan tu..kan? hehe

    ReplyDelete
  2. Untuk selamat dan selesa dari pandangan mata orang luar yg suka cari salah.. pakai lah pakaian yg tidak menimbulkan fitnah

    ReplyDelete
  3. orang takde keje je nak menelek sampai ke dalam

    ReplyDelete
  4. xksh la org nak cakap apa pun tapi seriously baju dy cantik...ngee

    ReplyDelete
  5. pinjam entry n gambar utk entry saya ye ;-) tq

    ReplyDelete
  6. Kesian neelofa..dh lah lawa...sapa duk kutuk tu nak pageview dy tnggi ja...bkan nak pikiaq dosa ka ap...

    ReplyDelete
  7. Hehe..bile pakai baju putih mmg org senang tertipu..yg keluarkan cite tuh pun, kut ye tilik/perhati la dulu..xmemasal jer..

    ReplyDelete
  8. retis camtu la kan selalu jadi perhatian

    ReplyDelete
  9. jarang bc gosip artis bila tgk entry ko ni baru tau ... oooo

    ReplyDelete
  10. mcm pnah tgk satu blog buat cter nie
    tapi tgk pada link blog mcm hampeh.
    hehehe..
    tau dah jenis nk cari traffic jer.

    ReplyDelete
  11. Orang lawa, retis pulak tu, of courselah zass, zass aje kena komen kalau pandang sekali imbas ada yang tak kena ^_^

    Saya ada baca jawapan Kak Lofa ni pagi tadi. Entahlah saya nampak sekali imbas memang macam bra/inner warna pink tapi mulut saya tertutup aje, tak komplen apa-apa tau. Hehehe!

    ReplyDelete
  12. ahak, kalau tengok sekali imbas memang nampak macam jarang..bila tengok lama-lama tu hanyalah bayangan

    ReplyDelete
  13. Baju putih kalau pakai warna hitam belah dalam nampak sangat

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();